Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. augustam: daudzus sagaida grūtībās ceļā uz panākumiem!

Lauva

Lauvas savā ceļā satiks ne tos patīkamākos cilvēkus. Šis būs laiks, kad visā ir jātiecas pēc neatkarības. Nevajag vilkt dvēselē visa veida atkritumus – aizvainojumu, dusmas utt.

Bez tā visa būs vieglāk pieņemt lēmumus un virzīties uz priekšu. Finansiālie panākumi neatstās mierīgas un saliedētas Lauvas. Lielus panākumus var sagaidīt tādu profesiju pārstāvji kā autovadītāji un inženieri.

Jaunava

Jaunavai nav gaidāma īpaši produktīva nedēļa finanšu sektorā. Visums nespēs viņus brīdināt par kaut ko svarīgu, tāpēc jums jāievēro loģika, nevis zarnu instinkts.

Pagaidām nav jātērē laiks, meklējot jaunu darbu. Uz retro Mercury fona cilvēki, kurus Jaunavas uzskata par draugiem, var parādīt savu slikto pusi.

Dažas Jaunavas būs vīlušās, taču jāatceras, ka dažas durvis aizvērsies, bet citas atvērsies.

Svari

Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka laika posmā no 12. līdz 18. augustam Svaru tieksme pēc tradicionālisma nebūs tas sliktākais variants. Riski un neparasti lēmumi var radīt finansiālus zaudējumus.

Varbūt ir pienācis laiks vērsties pēc palīdzības pie tuviniekiem un vecākiem cilvēkiem. Tas palīdzēs saprast, kā nopelnīt vairāk naudas vai vienkārši mēģināt pieiet problēmām no cita leņķa.

Skorpions

Vislabāk ar naudu veiksies tādu profesiju pārstāvjiem kā celtnieki un nekustamo īpašumu tirgotāji. Ja Skorpionu aktivitātes ir saistītas ar nekustamo īpašumu un renovāciju, veiksme ir viņu pusē.

Visiem pārējiem jābūt īpaši uzmanīgiem. Šonedēļ nakts gaismekļi vēlēsies saņemt samaksu no Skorpioniem par pagātnes kļūdām.

Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Zīmes pārstāvjiem biežāk sazināties ar interesantiem cilvēkiem.

Strēlnieks

Katrai Zvaigžņu zīmei ir sava motivācija. Strēlniekam ir jāatceras, kas liek viņiem virzīties uz priekšu un piecelties no rīta. Nauda tagad ir otršķirīga.

Galveno lomu veiksmes attīstībā spēlē augstākais mērķis – palīdzēt citiem, mēģinājums pierādīt savu vērtību vai kas cits.

Īsi komandējumi pozitīvi ietekmēs Strēlnieka noskaņojumu un veiksmi, jo retro-Merkura laikā ir bīstami doties uz citām valstīm.

Lasi vēl: Iemarinēti sīpoli karstājā marinādē: ļoti gards papildinājums pie jebkura ēdiena

Mežāzis

Šīs zīmes cilvēkiem vajadzētu tērēt naudu pēc iespējas mazāk. Tuvāk nedēļas nogalei varat veikt plānotos iepirkšanos. Finanšu radarā var parādīties jaunas problēmas.

Nekādā gadījumā nedrīkst aizņemties naudu vai aizdot to kādam. Tāpat zvaigžņu eksperti iesaka Mežāžiem pagaidām neko jaunu nesākt.

Zvaigznes dod priekšroku vientuļniekiem, tāpēc par lietām būs jākārto pašam.

Ūdensvīrs

Lai gan Merkurs būs negatīvs, pārējie nakts gaismekļi ir pilnīgā kārtībā – viņu enerģija ir mierīga. Tāpēc Ūdensvīrs, ja vēlas, var pievērsties citai dzīves jomai, padarot darbu un biznesu sekundāru.

Visas šīs nedēļas darba un finansiālās nepatikšanas sevi diezgan ātri izsmēs, tāpēc nav nepieciešams saukt trauksmi pirms laika.

Zivis

Zivīm šobrīd svarīgākais ir atbrīvoties no sūdzībām un negatīvisma. Tas viņiem palīdzēs beigt sabojāt savu dzīvi un atbaidīt finansiālos panākumus, kuru jau tā pietrūks.

Optimistiska attieksme un spēja filozofiski izturēties pret nepatikšanām palīdzēs Zivīm saglabāt vadošo pozīciju vai gūt panākumus. Finanšu un darba jomā visi līdzekļi ir labi – izņemot maldināšanu un likuma pārkāpšanu.

Speciālisti iesaka atcerēties  piecus ieradumus, kas neļauj kļūt bagātam. Ja jums tie ir, tagad ir īstais laiks ar tiem tikt galā, jo tie kļūs ārkārtīgi bīstami.

Veiksmi jums šajā grūtajā periodā un atcerieties, ka nav sliktu lēmumu – ir nepareizas reakcijas uz notiekošo.

Leave a Comment