Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. jūlijam: liktenīgas pārmaiņas un daudzsološas iespējas!

Gūt panākumus finanšu sektorā ir daudz vieglāk, ja zini visu par planētu ietekmi. Ņemot vērā zvaigžņu ekspertu ieteikumus un nakts gaismēnu noskaņojumu, šo nedēļu vari padarīt izdevīgu un ļoti veiksmīgu.

Merkurs ir vienādojuma galvenais finanšu “elements”. Šī planēta šobrīd ir šokā, tāpat kā Venēra, kas atrodas ļoti labā stāvoklī un dod mums daudz spēka.

Marss ir vājš, bet Merkurs to kompensē. Var droši teikt, ka lielākā daļa no mums šajās septiņās dienās sagaida labvēlīgas pārmaiņas un daudzsološas iespējas.

Tie, kas vēlas ķerties pie darba, var pievērsties papildu ienākumu meklēšanai un naudas piesaistei. Spēcīgas finanšu plūsmas nesīs lielu peļņu strādīgiem cilvēkiem.

Auns

Ar tādiem sabiedrotajiem kā Venēra un Merkurs jums ne no kā nav jābaidās: tas būs labs palīgs finanšu un darba mērķu sasniegšanā.

Zvaigžņu eksperti iesaka Aunam izvirzīt sev drosmīgus mērķus un koncentrēties uz profesionālo izaugsmi. Veiksmi, naudu un pārmaiņas piesaistīs domu spēks.

Tagad galvenais ir izvēlēties pareizo laiku sarežģītāko problēmu risināšanai un atpūtai.

Vērsis

Nakts spīdekļi palīdzēs Vēršiem atbrīvoties no finansiālajiem šķēršļiem viņu prātā. Tas viņiem palīdzēs kļūt produktīvākiem un pārliecinātākiem nākotnē.

Planētas un zvaigznes norādīs Vērsim uz svarīgākajām lietām, kas būtu jāturpina un jānoved līdz loģiskam noslēgumam.

Ja nekaisīsi sevi ar nesvarīgām lietām, pietiks ar nedēļu, lai paveiktu visas svarīgākās lietas. Visvairāk varēs nopelnīt radošo profesiju pārstāvji.

Dvīņi

Visiem Dvīņiem, kuri ir iegrimuši finansiālās problēmās un naudas trūkumā, vajadzētu pievērst uzmanību palīdzībai no malas.

Lasi vēl: Šodien vārda dienu svin Leonora, Svens: vārdu nozīme!

Merkurs un Venēra šonedēļ apvienos spēkus, lai palīdzētu Dvīņiem atrisināt finansiālās un darba problēmas. Planētas un zvaigznes veicinās paškritiku.

Jums var nākties palīdzēt kādam no apkārtējiem ar naudu. Labāk neaizņemties lielas summas uz nenoteiktu laiku, lai neiekristu finanšu bedrē.

Vēzis

Lai finansiālās un darba lietas izdotos, Vēžiem vajadzētu atbrīvoties no uzmācīgām domām un nemiera. Turpinās labvēlīgi laiki, kuru laikā plānošanas traucējumi ir ārkārtīgi maz ticami.

Vēži varēs palielināt ienākumus un optimizēt izdevumus, izpelnīties priekšniecības un kolēģu cieņu. Apņēmība viņiem būs pluss, bet tikai tad, ja tā būs pamatota. Var droši strādāt komandā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment