Naudas zīmes: 10 lietas, kas vienmēr notiek pirms naudas parādīšanās tavā dzīvē

Neaizmirstiet par situāciju jūsu mājās. Ja tev ir sakrājies daudz vecu lietu, tad laika gaitā tās iegūst spēju izsmelt visu pozitīvo enerģiju. Atbrīvojoties no atkritumiem un izmantojot zināšanas par fen šui , jūs varat aktivizēt bagātības enerģiju, un tad jūsu mājās vienmēr būs labklājība.

Arī īpašas figūriņas palīdz piesaistīt pārpilnību. Tie var būt naudas krupji vai mazi dievi, kuriem vajadzētu lepoties ar jūsu dzīvesvietu. Atvēliet viņiem īpašu plauktu un turiet tos rokās pēc iespējas biežāk, lai piepildītu tos ar savu vēlmi un enerģiju.

Vēl viena no lieliskajām zīmēm ir telpaugi. Turklāt tam nav jābūt naudas kokam. Kad uz sava zieda redzat ziedošu pumpuru, varat droši paļauties uz ārkārtas finansiālo palīdzību. Protams, daudzi no jums ir pamanījuši, ka noteiktās vietās augi ne tikai nezied, bet var pat pilnībā nomirt. Tāpēc, kad atrodat vietu, kur jūsu ziedi ir labi un tie pastāvīgi zied, nepārvietojiet tos uz citu stūri. Ļaujiet pārpilnībai uzplaukt un priecēt jūs dienu no dienas.

Jebkuras uz ielas atrastas monētas, rotaslietas vai pakavs arī tiek uzskatīti par agrīna finansiāla labuma vēstnešiem. Tāpēc nevajadzētu ignorēt šādas norādes no Visuma un iet garām. Paceliet monētu, pat ja tai nav lielas vērtības, un paldies par žetonu.

Vasaras sezonā daudzi iesaka turēt logus vaļā pēc iespējas ilgāk, jo tauriņi ir viena no naudas zīmēm. Tiek uzskatīts, ka, ja kāda no šīm skaistulēm ielido jūsu mājā, tas sola bagātību un labklājību. Tāpēc jums nav nepieciešams nekavējoties izraidīt šādu viesi, ļaujiet pārpilnībai stingri ienākt jūsu dzīvē.

Nākamā efektīvā zīme tiek uzskatīta, ja jūs “iezīmēja” putns. Protams, tas nav patīkamākais veids, kā uzzināt par tuvu peļņu, taču rezultāts pārsniegs visas jūsu cerības. Tāpēc, kad līdzīga situācija notiek ar jums uz ielas, jums nevajadzētu būt sarūgtinātam un dusmīgam uz visu pasauli.

Lasi arī: Autobusa šoferis aizveda zēnu uz nezināmu rajona galu, piezvanīja mammai un teica, ka bērns atrodas tumšā istabā

Lasi arī: Gaišreģis, kurš paredzēja Titānika likteni, atstāja nepatīkamu prognozi par mūsu dienām

Tiem, kam ir parādi, tautā tiek ieteikts tos nomaksāt pirms vakariņām. Tātad jūs varat ātri nomaksāt visas saistības un sākt reizināt savus ienākumus.

Daudzi cilvēki liek monētas zem priekšējo durvju paklājiņa. Tiek uzskatīts, ka šādā veidā visa nauda tiek ievilināta jūsu mājā. Nu, lai viņi neaizietu, izveidojiet viņiem labvēlīgu atmosfēru. Kā to izdarīt, palīdzēs zināšanas par  naudas zonas aktivizēšanu dzīvoklī.

Visi iepriekš minētie padomi darbojas nevainojami. Bet jums nav nepieciešams visu dienu gulēt uz dīvāna un gaidīt mannu no debesīm. Lai uzsāktu naudas plūsmu, pasper vismaz vienu soli pretī savam mērķim un tad visas vēlmes piepildīsies viegli un ātri. Turklāt, lai piesaistītu finansējumu, jums palīdzēs īpašas rūnas, kas radīs nepieciešamos apstākļus skaidras naudas saņemšanai. Nebaidieties mainīties, turpiniet mācīties jaunas lietas

Leave a Comment