Nav liktenis? 5 veidi, kā saprast, vai jūsu attiecības attīstīsies

Cilvēki ir iemācījušies laist kuģus kosmosā, pētīt genomu, bet viņi nevar atrast atbildi uz jautājumu „Kas ir mīlestība?”. Daži stratēģi uzskata, ka pie attiecībām ir jāstrādā, ka “iespējams radīt mīlestību”. Un bieži pirmajā pretimnācējā cenšas redzēt to Vienīgo. Un tad (dabiski) viņi ir vīlušies un pauž nožēlu par pavadīto laiku ar to.

No ezotērisma viedokļa ir vairāki faktori, kas ietekmē attiecības: iepazīšanās datumu, karma, astroloģiskā saderība un bioritms.

LASI ARĪ: Bazi astroloģiskā prognoze martam. Mēnesis, kad varēsiet mainīt pagātni

Šajā rakstā mēs apskatīsim vienkāršākos un populārākos veidus, kā atrast atbildi.

1.Padoms. Iepazīšanās datums

No astroloģijas viedokļa, romantiskas iepazīšanās datumi ir neitrāli un nelabvēlīgi. Nevēlamie datumi: 9., 19. un 29. Mēness diena. Ja jūs dodaties uz pirmo tikšanos ar jaunu vīrieti vai meiteni, pārliecinieties, ka skatāties uz Mēness kalendāru. Iepazīšanās ar nelabvēlīgu katastrofas dienu privātajā dzīvē nav spriedums, bet tas noteikti nenosaka harmoniju un mīlestību uz attiecībām. Tas jo īpaši attiecas uz tiem gadījumiem, kad jūsu domājat par laulības plāniem, nevis īstermiņa attiecībām.

2.Padoms. Brīdinājumi un liktens

Protams, cilvēks var brīvi izvēlēties. Un tomēr neviens nav atcēlis “mistisko”, “letālo” un citas sakritības. Patiesa mīlestība nevar būt nelaimīga, pilna ar šķēršļiem un smieklīgām situācijām, kā viņiem patīk melodramās rādīt. Ja jūsu attiecībās pastāvīgi rodas nekonsekvences, apsveriet, vai liktenis mēģina uzspiest kaut ko. Taču melodrāmu pieredze joprojām var būt noderīga jums: ja divu cilvēku liktenī ir pastāvīgi sadursmes, it kā “piespiežot” būt kopā, tad ir par ko padomāt.

3.Padoms. Pretrunu vienotība

Dažreiz mēs nedodam iespēju attiecībām, ja mums šķiet, ka persona ir pilnīgi atšķirīga no mums. Tomēr “pilnīga sakritība” nenozīmē, ka jūsu attiecības būs pilnīgas. Ezotērika uzstāj uz harmoniju, kad cilvēki papildina viens otru. Ieskatieties daudzos laimīgos pāros: skarbie un dominējošie vīrieši izvēlas klusas un mierīgas sievietes, un vērienīgas un mērķtiecīgas sievietes bieži vien diezgan laimīgi dzīvo ar diezgan mierīgiem laulātajiem.

4.Padoms. Dabiskā atlase

Ir tāds ezoterisks likums par desmito tiesu: liktenis dod jums kaut ko, bet jums par to ir jāmaksā. Tas ne vienmēr ir „briesmīgs sods”, nē. Dažreiz dzīve dod iespēju izdarīt kādu labu darbu, izdarīt kādu darbību, atteikties no kaut ko, izdarīt kādu svarīgu izvēli … Jo lielāka ir „spēle”, jo lielākas būs likmes. Atcerieties, ka pirms virziena maiņas jums ir jāapstājas un tad izlemiet, kur doties. Bet, ja attiecības nolika jums priekšā lielu jautājuma zīmi, tad tām būs milzīga ietekme uz jūsu likteni, nav šaubu.

5.Padoms. Prakse tiem, kas nav pārliecināti par jūtām.

Lai noteiktu, vai jūsu partneris tiešām ir tas/tā Vienīgais/ā, veiciet vienkāršu praksi. Jūs iztērēsiet ne vairāk kā 5-10 minūtes. Praksei jums vajag tikai sveci un glāzi ūdens. Dodieties uz istabu, lai neviens un nekas netraucētu jūs: aizveriet durvis, izslēdziet televizoru un izslēdziet tālruni. Aizdedziet sveci, nolieciet to uz galda jūsu priekšā un blakus – glāzi dzeramā ūdens.

Aizveriet acis un vizualizējiet savu partneri tik spilgti, cik vien iespējams. Atveriet acis, paskatieties uz sveci un paņemiet dažus malkus. Aizveriet acis, ievelciet dziļu elpu un izelpojiet 12 reizes. Klausieties sevi un sirdi. Ja jūtat nepatīkamas sajūtas – smaguma sajūta rokās vai kājās, drebuļus pār muguru, sirdsdarbība paātrinās, slikta noskaņa, tumšas krāsas plankumi jūsu acu priekšā – tas nozīmē, ka viss nav gludi ar izvēlēto. Silts, viegls ķermenis, tu esi labā garastāvoklī, pulss ir stabils – laba zīme.

avots: esotericblog

Leave a Comment