ŠĪS sieviešu īpašības vīriešiem šķiet neatvairāmas; īpaši #3

 

2. Sievišķība un bezpalīdzība

Stiprākais dzimums dod priekšroku sievišķīgām, pēc skata bezpalīdzīgām sievietēm, kuras ļaus vīrietim būt vīrietim- ļaut viņam justiem lielam un spēcīgam. Bet nevajag pārspīlēt– pārspīlēta bezpalīdzība viņu tikai kaitinās.

3. Laipnība

Laipnība, jūtas, rūpes, spēja piedot– ir lietas, kuras atšķir patiesi skaistu sievieti no skaistas, bet tukšas lelles. Spēja jebkurā situācijā saredzēt labo, mīlēt, just empātiju un sniegt to citiem ir kvalitāte, kas darīs tevi pievilcīgu, neatkarīgi no izskata.

4. Neatkarība

Vīriešus fascinē mērķtiecīgas sievietes, nevis tādas, kuras ir pasīvas, no citiem atkarīgas. Patiesi pievilcīga sieviete vienmēr zinās, ko viņa vēlas.

5. Spēja dzīvot šeit un tagad

Sievietes, kuras zina kā izbaudīt tagadni, konkrēto mirkli, nekad nebeidz pievilkt vīriešus kā magnēts.

6. Talantīgums un spēja sevi pasniegt

Koptums, tīrība, kārtība, spēja gaumīgi ģērbties– tās ir sievietes iezīmes, kas nekad nebeidz atstāt lielisku iespaidu uz pretējo dzimumu. Vīriešiem neinteresē vai jums ir aktuālās modes sezonas apģērbs, bet viņi pamanīs, ja būsi nevīžīga.

7. Spēja novērtēt un izbaudīt laimi

Vīriešiem nepatīk sievietes, kuras ir konstanti neapmierinātas ar kādu vai kaut ko, vai tādas, kuras domā, ka citu pienākums ir darīt viņas laimīgas. Viņi vēlas būt tādu sieviešu sabiedrībā, kuras spēj novērtēt cilvēkus, kas viņām ir apkārt un pamanīt dzīves pozitīvas puses.

8. Plašs interešu spektrs

Viens no drošākajiem veidiem kā notvert interesējošā vīrieša uzmanību ir parādīt patiesu interesi par visiem viņa dzīves aspektiem. Dabīgu un patiesu simpātiju demonstrācija nekad nepaliek bez ievērības. Tai pat laikā– patiesi pievilcīga sieviete nebaidīsies vīrietim darīt zināmas viņas pašas vēlmes!

9. Labas komunikācijas spējas

Vīrieši vēlas, lai viņiem pie sāniem būtu atvērta, komunikabla sieviete ar kuru ir iespējams vest interesantas sarunas.  Vīriešiem pievilcīga sieviete izrādīs patiesu interesi tajā, ko viņi runā, ļaujot viņiem justies gudriem un iespaidīgiem.

10. Graciozums

Pievilcīgas sievietes kustības un žesti ir graciozi un pārdomāti. Viņai ir ideāla stāja un valdzinošs solis. Viņas kustības pauž pašpārliecinātību un apmierinātību ar savu ķermeni.

11. Patiess smaids

Smaidošām sievietēm ar labu humora izjūtu ir daudz lielākas iespējas piesaistīt vīrieti, nekā tām, kuras konstanti ir drūmas un neapmierinātas ar kaut ko.  Starojošs smaids rada enerģiskuma un vitalitātes sajūtu.

12. Spēja būt dabīgai un patiesai

Jebkura veida izlikšanās atgrūž. Patiesi pievilcīga sieviete ir dabīga, atvērta un brīva no kompleksiem. Vīriešus piesaista sirsnība. Nekad neizliecies, ka tev piemīt šīs īpašības– attīsti tās!

Bez šaubām, visas augstāk minētās iezīmes ir svarīgas, lai padarītu sievietes pievilcīgas. Tomēr patiesā atslēga uz pilnību slēpjas kaut kur citur. Šeit mēs runājam par vienkāršo, bet īpaši svarīgu kvalitāti, kurai būtu jāpiemīt ikvienai sievietei– spējai palikt pašai!

brightside.me

COMMENTS

Leave a Comment