Nedēļas erotiskais horoskops(12.05-17.05) – gribēsies vairāk piedzīvojumu!

#Auns
Šonedēļ Aunu gultā var iezagties negaidīta sentimentalitāte, taču nebīstieties- izbaudiet šo romantisko noskaņu, kas zina- partneris/e būs tik pārsteigts/a par jūsu izturēšanos, ka atalgos vēl nedēļām ilgi. Iespējams, ka šonedēļ no jauna iemīlēsies- katrā ziņā, sirsniņa pukstēs straujāk. Šerpās Aunu dāmas kļūs maigākas un, reizēm, tas ir tieši tas, kas vīriešiem pietrūkst- sievišķīgas sievietes, jo katram īstam kungam blakus vajag īstu dāmu, ne otru veci.
#Vērsis
Vērši šonedēļ būs makten koķeti, kā gan savādāk, ja beidzot viņu skarbais nepieejamības mūris ir kritis. Vērši parasti neizrāda jūtas caur dzeju, vai dziesmu, taču šajā nedēļā brīnumi notiek! Katrā ziņā, Vērši vienmēr atceras, vai mīļotais cilvēks novērtē viņu pūliņus, tāpēc, ja jums šķiet, ka esat pelnījis lielāku atzinību, droši to pieprasiet un noteikti arī saņemsiet! Vientuļie Vērši būs īsti pavedinātāji, tāpēc mājās nesēdiet, dodieties sava sirdsāķīša meklējumos!
#Dvīņi
Dvīņi jau vienmēr ir mācējuši savaldzināt ar mēli… tas ir, ar runāšanu. Šonedēļ tā jums būs īpaši lunkana, tāpēc atrodiet visskaistākās apakšbikses un dodieties „īstā un vienīgā” meklējumos. Dvīņu kungi mācēs tādus „makaronus karināt” uz ausīm, ka dāmas spēs tik rindā stāties, taču tās, kuras pašas Dvīņu dāmas, tās tik ļoti sakoķetēs ar kavalieriem, ka jau nākamajā dienā šie kritīs uz viena ceļa un gribēs precēt. Nu, tā lūk, nekā īpaša- jūs jau vienmēr šarmanti esat bijuši.
#Vēzis
Ja šo nedēļu būtu, jāsalīdzina ar filmu, tad tā būs kā viens liels „Titāniks”. Bet, ne obligāti beigās kuģim jeb attiecībām ir jānogrimst. Būsiet ļoti mīloši, gribēsiet visu un visus apčubināt, apveltīt ar savu maigo pieskārienu. Ja esat Vēžu vīrietis un liekas, ka šis nu galīgi nav par jums, tad pagaidiet, redzēsiet, ka būsiet vēl mīļāks un romantiskāks kā parasti. Ar Vēžiem sekss šonedēļ varētu būt vislabākais- juteklisks un maigs, tik skatieties, ka aiz sentimenta nesākat raudāt. Arī Vēži nedrīkst mājās sēdēt- atvērta un romantiska sirds mūsdienās ir retums, jo lielākai daļai ļaužu tik metāls galvās.
#Lauva
Lauvas vienmēr ir bijušas superseksīgas un šarmantas. Un, kas ir pats labākais, šonedēļ viņām beidzot būs svarīgi, ko partneris par viņu domā. Teiksiet, kas tur labs? Ļoti vienkārši- gribēsiet justies patiešām mīlēts un lolots, tāpēc centīsieties izpatikt savam mīlas objektam ar cerību, ka viņš/viņa atdarīs ar to pašu. Droši vien tā arī būs, jo Lauva nav pelnījusi neko mazāk par laimi. Un tā, jūs abi kopā, rokās sadevušies, lēksiet caur magoņu pļavu ar taureņiem matos. Tie Lauvas, kuri ir vieni paši, pa pļavu var lēkt arī bez mīļotā- jūs taču mīliet sevi un arī to ir vērts svinēt.

#Jaunava
Jaunavas šonedēļ jutīsies kā citplanētieši, jo neko nesapratīs. Viņām jau tā ir grūti savienot prātu ar jūtām, taču šonedēļ jūtas spēlēs pirmo vijoli- ārā nāks tādas dziesmiņas, kuras nekad nebūsiet dzirdējuši. Tas nozīmē, ka prātam varētu būt grūti saprast, kāpēc skan dziesma, kura nav nevienā topā un vispār- kas to izpilda!? Iedomājieties diseni, kurā skan tikai tādas dziesmas, kuras nekad neesat dzirdējuši. Neviena populāra gabala! Reāli murgs- vai nu jāpiedzeras, vai jāiet mājās. Saliekot to visu kopā varam secināt, ka Jaunavas šonedēļ būs kā pārsteigums- gan pašas sev, gan citiem, gan gultai.
#Svari
Svari šonedēļ nedzīvos ķīselī ar putukrējumu, ja nezinās, ko grib. Tā kā viņiem tā parasti ir problēma, tad šonedēļ, tam visam pa vidu, ienāks arī emocijas. Ja, parasti Svari ar prātu mēģināja izfunktierēt otras pusītes plusus un mīnusus, tad tagad būs arī jautājums, kā tas liek justies. Un šeit var rasties pretrunas- ar prātu patīk, bet sirdī kaut kā ne līdz galam. Kopumā būsiet emocionāli un diez gan jūtīgi. Nespēja izlemt var radīt lieku stresu, tāpēc, ko darīt, kad ir stress? Atbrīvoties no tā caur fiziskām aktivitātēm, piemēram, nodarbojoties ar seksu. Nav ar ko? Žēl.
#Skorpions
Skorpioni šonedēļ būs īsti spridzekļi. Labā, vai sliktā nozīmē, tā ir katra paša kompetence. Emocijas būs sakāpinātas maksimāli, kas nozīmē, ka tie, kuri ir iemīlējušies, varētu pagādāt bērnus, vismaz 10 un vienā reizē. Savukārt, tie Skorpioni, kuriem vienradži neizdala varavīksni, bērnus droši vien nepagādās, bet-jums ir visas priekšrocības, lai klubā uztaisītu īstu scēnu, ja iekāres objekts nav atbildējis jūsu flirtam un dibena gorīšanai. Vientuļie Skorpioni pat varētu iemācīties kādu sulīgu meksikāņu lamuvārdu, lai būtu iespaidīgāk. Skorpioniem patīk provocēt, tāpēc labāk dariet to gultā- jebkādas provokācijas seksa laikā nevar atstāt tik nopietnas sekas, kā provocēšana ārpus tā.
#Strēlnieks
Strēlniekiem nevajadzētu iespringt par attiecībām ļoti vienkārša iemesla dēļ- viss būs labi! Tāpēc netērējiet lieki savus nervus domādami par to, ko darīt un kā darīt. Pasēdiet mierīgi un pagaidiet, varbūt problēma pati atrisināsies. Ja esat vientuļš Strēlnieks, tad šonedēļ ir visai lielas izredzes uz labu copi. Būsiet romantiski noskaņots un pretējam dzimumam tas patīk! Mīlestība nav bizness, tāpēc šajā jomā nekas no sevis nav jātēlo- ne stiprās klintis, ne nabadziņi, kuri jāžēlo. Strēlnieku šīs nedēļas dziesma varētu būt Bob Marley -Everything’s Gonna Be Alright.

#Mežāzis
Mežāžiem šonedēļ attiecībās bēdu nebūs- viņi ļoti labi spēs sabalansēt savas jūtas ar praktisko prātu. Pa dienu Mežāzis labi pastrādās, bet vakarā ļausies romantiskām vakariņām. Galvenais, nesākt sevi žēlot, ja kaut kas nav tā, kā gribas, jo nosliece uz emocionalitāti būs, tikai Mežāži to izjutīs vismazāk no visām zodiaka zīmēm. Ja Mežāzis ir vientuļš un vēlas atrast kādu ar ko draudzēties arī gultā, tad nedēļas nogalē obligāti jāiet tautās. Sevišķi sestdien būs liela iespējamība uz „īstā/s un vienīgā/s” atrašanu.

#Ūdensvīrs
Ūdensvīriem būs drusciņ sarežģītas attiecības, ja prāts spēlēs galveno lomu. Šī nedēļa būs emociju zīmē un, ja mēģināsiet tās ar prātu apspiest, emocijas vēl ar lielāku spēku lauzīsies uz āru, tāpēc neiegrožojiet sevi par daudz, lai beigās nesanāk, ka no vilka bēgdams, lācim ķepās ieskrien. Kopumā romantiska nedēļa, kurā var izdoties piedzīvot ļoti skaistus, jutekliskus mirkļus- sevišķi, nedēļas nogalē. Ja Ūdensvīrs ir otras pusītes meklējumos, tieši šonedēļ ir iespējams saprast, kāpēc viņam tās vēl nav. Tikai jātur acis un ausis vaļā!

#Zivis
Zivīm šī solās būt ļoti romantiska nedēļa, ja vien ir ar ko nodoties mīlas baudām. Zivis tik skaisti izjutīs visu līdz pēdējam sīkumam- kā paskatījās acīs, kā satvēra roku, kā noglāstīja vaigu, kā uzsmaidīja. Šī nedēļa var būt kā romantiska aina palēninājumā no visskaistākās filmas! Ja mīļotā cilvēka nav, tad to droši variet tādu atrast, tikai nesēdiet mājās. Nedēļas nogale ir īsti piemērota mīlestībai, katrā ziņā, būsiet ļoti radošs- kaut ko izdomāsiet, ja vien gribēsiet.

Leave a Comment