Nedēļas finanšu prognoze: kura no zodiaka zīmēm gūs peļņu no 15. līdz 21. aprīlim

Svari

Neuztraucies par pēkšņi izgāzušos līgumu vai vienošanos pārkāpšanu, ko ļaus sev darījumu partneri: visticamāk, tā liktenis glābs zīmes pārstāvjus no zaudējumiem,

Skorpions

Profesionāla rakstura idejas, kas šajā laikā nāks tev prātā, ir ne tikai jāatceras, bet arī detalizēti jāfiksē, lai vēlāk tās īstenotu praksē.

Strēlnieks

Šajā laikā varēsi veikt tikai nelielus finanšu darījumus, apmaksājot rēķinus un veicot ikdienas pirkumus, bet no lieliem darījumiem labāk atteikties: tu nespēsi sasniegt vēlamos rezultātus.

Mežāzis

Lai nekļūtu par Krā***ku vai pat laupītāju upuri, esi uzmanīgs pret svešiniekiem un esi uzmanīgs, izejot no mājas, īpaši naktī.

Ūdensvīrs

Laiks ir labvēlīgs darījumiem ar nekustamo īpašumu, taču darījumus vajadzētu veikt tikai tad, ja tie ir rūpīgi sagatavoti: nevar paļauties uz improvizāciju, pastāv liels risks zaudēt daļu naudas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Zivis

Nav vēlams ņemt kredītus un izsniegt aizdevumus: pastāv varbūtība, ka finansiālā situācija neļaus tev savlaicīgi veikt nepieciešamos maksājumus, kas sabojās tavu kredītvēsturi.

 

 

Leave a Comment