Nedēļas horoskops no 16. – 22. janvārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

image

 

AUNS

Šajā nedēļā Jums var nākties izvēlēties starp savām jūtām un pienākumu. Jo ātrāk Jūs tiksiet skaidrībā ar savām prioritātēm, jo ātrāk atrisināsies ļoti daudzas problēmas. Nedēļas nogalē izvairieties no atturības un neskaidrības – būs labāk, ja gan romantiskajās attiecībās, gan draudzībā saliksiet visus punktiņus uz “i”!

Labvēlīgās dienas: 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20., 21.

 

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā ir visas iespējas labot savas pagātnes kļūdas, tāpēc labi apdomājiet, ko Jūs vēlaties izmainīt, jo šāda iespēja Jūs noteikti piemeklēs. Ja arī šoreiz visas durvis bus ciet, tad Visums Jums noteikti sūtīs kaut kādu zīmi, ka varbūt ir pienācis laiks šķirties no dažām ilūzijām.

Labvēlīgās dienas: 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17.

 

DVĪŅI

Jums šī nedēļa solās būt jaunumu pilna. Lai gan ticēt brīnumiem reizēm nemaz nav tik vienkārši, šajā periodā tie pilnīgi noteikti ir iespējami. Nenoejiet no sava pareizā ceļa un uzlādējieties ar pozitīvu enerģiju!

Labvēlīgās dienas: 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

 

VĒZIS

Jūs šajā nedēļā spēsiet gāzt kalnus, turklāt liekot lietā ļoti minimālas pūles. Visa būtība slēpsies pareizajā noskaņojumā, ko Jūs varat iegūt iedarbojoties uz saviem maņu orgāniem. Veiciet aromterapiju, valkājiet apģērbu, kas ir tikai Jūsu mīļākajās krāsās, jūtieties brīvi!

Labvēlīgās dienas: 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17., 21.

 

LAUVA

Jūs šajā nedēļā varat atslābināties un plūst pa straumi. Zvaigznes rekomendē nedzīties pēc šaubīgām uzvarām un sasniegumiem, kas Jums nemaz nav vajadzīgi. Ieklausieties tajā, kas notiek Jums apkārt, bet paši nepiedalieties šajā notikumu virpulī – izdariet pareizos secinājumus un orientējieties uz nākotni.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

 

Lasi vēl: Janvāra mēneša horoskops – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

JAUNAVA

Jūs šajā nedēļā varat gaidīt pozitīvu attīstību lietā, ko Jums jau diezgan ilgu laiku nav izdevies atrisināt, taču tajā pat laikā sargājiet savu veselību, jo zvaigznes paredz, ka Jūs var piemeklēt gan migrēna, gan saaukstēšanās. Atcerieties, ka labākā ārstēšanās ir profilakse, izvairīšanās no stresa situācijām un aukstuma.

Labvēlīgās dienas: 16., 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19., 20.

 

SVARI

Par Jūsu palīgu šajā nedēļā kļūs humora izjūta, tāpēc pacentieties pret visu apkārt notiekošo izturēties daudz vieglāk. Protams, ka smaidīt 24 stundas diennaktī varētu būt visnotaļ pagrūti, taču pozitīvā domāšana Jums pilnīgi noteikti nekaitēs. Arī tad, ja Jūs neesat pārliecināti par to, ka protat smalki jokot, humora izjūtu var attīstīt arī no nulles.

Labvēlīgās dienas: 18., 19., 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22.

 

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā vajadzētu izvairīties no asiem vārdiem, jo tas var smagi aizskart kādu Jūsu kolēģi vai partneri, no kura ir atkarīga Jūsu karjeras izaugsme. Pastāv iespēja aizvainot arī kādu savu tuvinieku, tāpēc šajā nedēļā Jums vajadzētu atcerēties, ka vārdiem ir spēks un tie var arī ievainot, tāpēc izmantojiet šo spēku pareizi.

Labvēlīgās dienas: 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16., 20.

 

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā vajadzētu pacensties neaizmirst par kaut kādām svarīgām lietām. Ja Jūs jau sen esat tiekušies uz paaugstinājumu darbā, tad šis noteikti nav īstais laiks, lai padotos. Neizšķērdējot savu enerģiju uz nebūtiskām lietām un koncentrējoties uz galveno, Jūs pilnīgi noteikti gūsiet panākumus!

Labvēlīgās dienas: 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

MEŽĀZIS

Jūs šajā nedēļā varat atrast to, ko jau visnotaļ ilgi meklējat. Iespējams, ka Jūs vienkārši atcerēsieties, kur esat nolikuši kādu lietu, bet pastāv iespējamība, ka atradīsiet arī paši sevi vai savu otro pusīti!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

 

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā var pavērties jauni horizonti, kas savā ziņā būs saistīts ar kaut kādām pārmaiņām. Pie tām gan nāksies pierast, gan arī mainīt savu pasaules redzējumu, taču tas viss izmainīs Jūsu būtību uz to labāko pusi!

Labvēlīgās dienas: 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

ZIVIS

Ja Jums šķiet, ka dzīvē ir iestājusies melnā josla, Jūs to pilnīgi noteikti šajā nedēļā varat pārvērst baltajā. Pesimistisks noskaņojums noteikti nebūs tas labākais sabiedrotais, tāpēc, ja arī Jums viss iet gludi, nepadodieties bezcerībai.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 18.

Leave a Comment