Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 13. līdz 19. martam

Lauva

Lauvām šo septiņu dienu laikā būs jāsastopas ar dažiem sarežģītiem uzdevumiem un izaicinājumiem, taču tas nezaudēs pārliecību par sevi. Gluži pretēji, ar katras problēmas atrisināšanu šie cilvēki kļūs stiprāki. Parasti ienaidnieks slēpjas tur, kur mēs vismazāk ceram viņu ieraudzīt. Lauvu galvenais ienaidnieks ir viņi paši. Jūs šobrīd nevarat uzticēties savai intuīcijai. Mums jāiet uz priekšu un jātic tikai faktiem, jāizmanto loģika. Lai ātrāk pārvarētu problēmas, varat mēģināt izmantot iedvesmas veidus. Radošums ir Leo labākais draugs.

Jaunava

Daudzas Jaunavas šonedēļ dosies ceļojumā personisku vai biznesa apsvērumu dēļ. Ja pēkšņi tas tiešām notiks, nav jābaidās no gara ceļa, jo nakts gaismekļi labprāt palīdzēs Jaunavai ceļā. Lai pasargātu sevi vēl vairāk, varat atcerēties galvenās ceļotāju pazīmes. Lieli panākumi Devu sagaida arī radošajā jomā. Šis būs pārsteidzoši patīkams laiks jaunu ideju attīstībai, kā arī centībai saviem kolēģu un padoto plāniem.

Svari

Nedēļas pirmajā pusē Svari par niekiem var uztraukties biežāk nekā parasti, taču tuvāk ceturtdienai noskaņojums nostabilizēsies un domas sakārtosies. Līdz tam brīdim zvaigžņu speciālisti iesaka Svariem biežāk izmantot īpašus padomus un praksi, lai kļūtu laimīgāki. Nedēļas nogale un īpaši nedēļas nogale būs lielisks laiks valodu apguvei, jaunu zināšanu iegūšanai jebkurā jomā. Zvaigžņu speciālisti uzskata, ka Svari spēs pēc iespējas ātrāk reaģēt uz jebkādām nepatikšanām, ar kurām saskarsies dzīves ceļā.

Skorpions

Nakts gaismekļi palīdzēs Skorpioniem noņemt enerģijas blokus, kļūstot stiprākiem un labākiem. Šī būs ļoti labvēlīga nedēļa laimes atrašanai mīlestībā, kā arī finansiālām aktivitātēm, rosībai darbā un biznesā. Ambīcijas vēlams nostiprināt ar darbiem, nevis tikai nepamatoti runāt ar visiem par to, kādi grandiozi plāni gaida realizāciju. Cilvēki var pārstāt uzticēties tiem Skorpioniem, kuri daudz runās, bet maz darīs, kā arī dos tukšus solījumus. Ir svarīgi rīkoties un būt godīgam pret sevi, tad pozitīvs rezultāts neliks gaidīt.

Strēlnieks

Nakts gaismekļi palīdzēs Strēlniekam piepildīt vēlmes un piesaistīt veiksmi. Laika posmā no 13. līdz 19. martam šīs Zīmes cilvēkus gaida skaļas uzvaras un daudzas spilgtas emocijas. Ir iespējams bez bailēm un šaubām veidot ilgtermiņa plānus nākotnei, tikt galā ar visgrūtākajām lietām. Daudzi Strēlnieki spēs aizpildīt zināšanu trūkumus, ja tādi būs. Šajā laikā šo cilvēku atmiņa un uzmanība pamazām sāks uzlaboties. Lai attīrītu karmu un piesaistītu veiksmi, ir vērts arī biežāk sniegt psiholoģisku atbalstu apkārtējiem cilvēkiem.

Mežāzis

Mežāžiem jāizvairās no neuzmanīgas apiešanās ar bīstamām elektroierīcēm, kā arī jābūt uzmanīgākam, vadot automašīnu un, šķērsojot ceļu, jāskatās uz abām pusēm. Ja pēkšņi dzīves ceļā rodas dilemma, tad ar to tikt galā, pieņemot pareizo lēmumu, viņiem palīdzēs Dekarta laukums. Varat arī mēģināt meklēt palīdzību pie mīļotā, lai viņš sniegtu jums padomu, taču labāk uzmanieties no kāda cita viedokļa, jo tas nevar būt simtprocentīgi objektīvs. Iespējams, ka laika posmā no 13. līdz 19. martam notiks pasākumi, kurus nāksies piedzīvot pirmo reizi.

Lasi arī: Kādas sievietes izvēlas vīrieši: gaume atbilstoši zvaigžņu zīmei

Ūdensvīrs

Ūdensvīri varēs iegūt visu nepieciešamo. Pašhipnoze viņiem palīdzēs šajā jautājumā . Šis ir piemērots laiks fiziskām aktivitātēm: sporta zāles apmeklēšanai, skriešanai, peldēšanai utt. Lai sasniegtu laimi, ir svarīgi demonstrēt laipnību un pieķeršanos pret otro pusīti, bērniem un tuvāko ģimeni. Mums ir jāpalīdz tiem, kas izmisīgi lūdz palīdzību. Ja šajā grūtajā laikā domājat tikai par sevi, tas var izveidot nepārvaramu sienu starp Ūdensvīriem un cilvēkiem, kurus viņi mīl. Egoisms tagad noteikti būs lieks.

Zivis

Zivīm šonedēļ zvaigžņu speciālisti iesaka atcerēties par ikdienas aktivitātēm un ieradumiem, kas piesaista laimi un labklājību. Šis ir laiks, kad Zivju veiksme būs gandrīz pilnībā atkarīga no viņiem pašiem. Zvaigznes un planētas centīsies palīdzēt, taču viņu atbalsts būs virspusējs. Tagad ir īstais laiks, lai mēģinātu pārvērst savas ievainojamības par stiprajām pusēm. Lai to izdarītu, Zivīm būs jāsastopas ar patiesību un jākļūst godīgām pret sevi. Veiksmes garants darba un mīlestības jomā šiem cilvēkiem būs vēlme kļūt labākam.

Šajā svarīgajā un ne gluži vienkāršajā laikā, eksperti iesaka atcerēties gudros laimes atrašanas noteikumus. Lai šī nedēļa tev ir uzvaras, nevis vilšanās laiks.

COMMENTS

Leave a Comment