Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 27. februāra līdz 5. martam

Lauva

Lauvām ir jāredz sev apkārt kaut kas būtisks, pamanot cilvēku uzvedības un esības smalkumus kopumā. Viņiem būs ārkārtīgi grūti kļūt par sevis labāko versiju, tāpēc labāk koncentrēties uz centieniem padarīt citus cilvēkus labākus. Šeit viņu  talismana numurs nāks palīgā Lauvām , kas iegūs milzīgu spēku. Šis ir neveiksmīgs laiks jaunu zināšanu un prasmju apgūšanai. Gatavošanās eksāmeniem, visticamāk, neizdosies. Lai iegūtu labākos rezultātus mācībās, jums būs jākļūst neatlaidīgākam. Svarīgi apgūt visu nepieciešamo līdz trešdienai ieskaitot, kamēr Merkurs ir spēcīgs.

Jaunava

Jaunavas var droši darīt to, ko jau sen ir atlikušas, taču labāk to darīt pēc iespējas rūpīgi un pārdomāti, jo no ceturtdienas viņu galvenais patrons Merkūrija personā novārdzināsies tik ļoti, ka Jaunavas to izjutīs pat fiziski. Viņu garīgā un fiziskā Vese***a tagad ir apdraudēta, taču, ja jūs nenospiedīsit gāzi līdz robežai un nemēģināsiet uzņemties tikai vienkāršas lietas, viss būs kārtībā. Jaunavas rakstura labākās un  sliktākās iezīmes sajauksies un veidos tādu kā “zupu”, kuru izdomāt būs gandrīz neiespējami. Tas nozīmē izvairīties no pašsajūtas un neiedziļināties sevī.

Svari

Svariem ir jāatvadās no pagātnes. Šonedēļ vājās Venēras un atspējotā Merkura dēļ šiem cilvēkiem būs jāpārslēdzas no domāšanas par pagātni uz domāšanu par nākotni. Iepriekš mēs runājām par to, kuras domas jums ir jāatmet, lai kļūtu laimīgāks. Ja jūs no tiem atbrīvosities, Svari spēs sasniegt jaunu laimes līmeni, neskatoties uz sarežģīto situāciju. Vēl viens svarīgs padoms šiem cilvēkiem ir neatriebties saviem ienaidniekiem. Nav brīnums, ka viņi saka, ka “atriebība ir muļķu daudzums”, jo tā ir papildu laika izšķiešana un vienkāršs veids, kā pasliktināt karmu.

Skorpions

Neraugoties uz problēmām ar Veneru un Merkuru kopš 2. marta, Skorpioni spēs izkļūt uzvaras no vissarežģītākajām dzīves situācijām. Šonedēļ varat mēģināt veikt rituālus, lai mainītu dzīvi uz labo pusi. Skorpioni, kuri tic labajam, iegūs visu labāko. Jums ir jāpievērš liela uzmanība apkārtējo cilvēku vārdiem. Tajos var būt kāds pretrunīgs zemteksts, tāpēc jums ir jāanalizē teiktais. Zvaigžņu eksperti iesaka nestrīdēties un nevienam nemācīt par dzīvi, bet vienkārši noslēgt dzirdēto.

Strēlnieks

Strēlniekam var būt problēmas ar enerģiju un biolauku. Šī nedēļa solās būt neprognozējama un grūta, taču izredzes tikt galā ar visām nepatikšanām būs ievērojamas. Iespējams, ka laika posmā no 27. februāra līdz 5. martam Strēlnieki varēs apzināties savas pagātnes kļūdas. Viņu operatīvums un spēja ātri pielāgoties grūtībām palīdzēs ne tikai noturēt veiksmi blakus, bet arī izkļūt uzvarā no vissarežģītākajām situācijām. Tagad labāk paļauties tikai uz uzticamiem un uzticamiem cilvēkiem. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka tas ir ārkārtīgi svarīgi stabilitātei.

Mežāzis

Mežāžiem šajā grūtajā nedēļā ir jāizdara kas nozīmīgs – jāsniedz kādam ļoti noderīgs dzīves padoms vai jāpalīdz kādam mīļotajam, nākot palīgā kritiskā situācijā. Neskatoties uz Merkura vājumu, ir svarīgi atcerēties vārdu spēku. Burvju frāzes katrai dienai palīdzēs Mežāžiem piesaistīt veiksmi. Nedēļas beigas var būt mētāšanās un raižu laiks. Zvaigžņu eksperti iesaka nemainīt prioritātes un neizvirzīt sev sarežģītus uzdevumus. Jums ir jāievēro iepriekš aprakstītais kurss.

Lasi arī: Ja jūs esat šī zīmes īpašnieks, tad jums veiksies 2023. gada martā

Ūdensvīrs

Ūdensvīra nozīmīgākie neaizsargātie punkti liks par sevi manīt 2. martā – marta un, iespējams, visa pavasara bīstamākajā dienā. Ja sākas problēmas, ir svarīgi nedusmināt likteni, jo tas radīs vēl lielākas nepatikšanas. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka šīs Zīmes pārstāvjiem pēc iespējas ātrāk nošķirt svarīgo no vieglprātīgā. Ir pienācis laiks pašiem izlemt, kur un kā virzīties tālāk. Ūdensvīri var mainīt savu dzīvi uz labo pusi, bet tikai tad, ja viņi pārstāj paļauties tikai uz nejaušību un veiksmi.

Zivis

Zivīm nedēļas sākumā labāk mēģināt atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem , jo ​​pēc 2. marta to izdarīt būs ārkārtīgi grūti. Turklāt šie ieradumi līdz ar Merkura pāreju uz Zivju zīmi var saasināties un radīt daudzas problēmas. Par labu veidu atpūsties šajā periodā var uzskatīt par romantisku atpūtu. Ja vēlaties, varat dot priekšroku pilnīgai privātumam. Zivīm ir svarīgi atcerēties, ka veiksme divreiz nesmaida, tāpēc jebkuras likteņa sniegtās iespējas labāk realizēt ar pirmo reizi.

Ja vēlies uzlabot savu dzīvi šī pavasara sākumā, centies nesteigties ar lēmumiem. Eksperti arī stingri iesaka atcerēties  divus veidus, kā ietekmēt zemapziņu. Par spīti visām grūtībām sagatavojiet sevi vislabākajam. Veiksmi un panākumus visos jūsu centienos.

COMMENTS

Leave a Comment