Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 29. maija līdz 4. jūnijam

Lauva

Ļvovā šonedēļ gaidāms daudz patīkamu notikumu, taču ir viens “bet”. Tas ir par cilvēkiem, kuriem viņi nepatīk vai kuri viņus apskauž. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šīs zīmes pārstāvjiem aizsardzībai vajadzētu izmantot talismanus un amuletus, lai tik labvēlīgs laiks nepārvērstos par nebeidzamas cīņas periodu. Ir vajadzīga aizsardzības pozīcija, bet labākā cīņa ir tāda, kas nekad nav notikusi. Vēlams iemācīties risināt sarunas ar ienaidniekiem un nelabvēļiem. Lauvām tagad ir ārkārtīgi paveicies, tāpēc viņiem nevajadzētu tērēt laiku bezjēdzīgiem strīdiem un nervozitātei.

Jaunava

Jaunavām jānostiprina sava Vese***a un biolauks. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka tuvojas labākais laiks uztura koriģēšanai, diētu uzsākšanai, fizisko vingrinājumu cikla uzsākšanai. Runa nav tikai par “uzpumpēšanos vasarai”, bet gan par paradumu maiņu fundamentālā līmenī. Viens no labākajiem veidiem, kā uzturēt ķermeni labā formā, ir dzert tīru ūdeni kafijas un tējas vietā. Jaunavas var sagaidīt arī patīkamas un ļoti svarīgas, bet ne vienmēr manāmas pārmaiņas darba jomā un sadzīves darbos.

Svari

Svariem tagad jācīnās pret  ieradumiem, kas atņem enerģiju un veiksmi. Pretējā gadījumā viņiem vienkārši nav pietiekami daudz spēka virzīties uz priekšu un mainīt savu dzīvi virzienā, kuru viņi uzskata par prioritāti. Zvaigžņu eksperti iesaka atcerēties savus svarīgākos pienākumus un nebaidīties no piespiedu iepirkšanās. Šis ir lielisks laiks, lai pavadītu dienu, darot ko tādu, kas palīdzēs Svariem radīt komfortu sev apkārt, kā arī uzlabos garastāvokli. Speciālisti uzskata, ka šonedēļ Svariem bez lielām grūtībām izdosies realizēt savus ilgtermiņa plānus.

Skorpions

Laika posmā no 29. maija līdz 4. jūnijam Skorpioniem vajadzētu atcerēties lietas, kas noved pie melnas svītras dzīvē. Ir daudz veiksmes, tāpat kā nakts gaismekļu radošā enerģija, tāpēc ir svarīgi to izmantot maksimāli. Prioritāte ir tā, kas iepriecinās Skorpionus. Tas var būt par iecienītu hobiju, satikšanos ar cilvēkiem, komunikāciju. Šo nedēļu var rezumēt vienā frāzē: “Ja gribi visu izdarīt labi, dari pats.” Šo frāzi Scorpions var uzskatīt par ļoti svarīgu padomu. Gaidīt, kad kāds atnāks un atrisinās visas viņu problēmas, noteikti nav tā vērts. Neatkarība ir panākumu atslēga.

Strēlnieks

Strēlnieka zvaigznes un planētas dos daudz pozitīva. Viņu dzīve mainīsies uz labo pusi, jo pat uz visnepatīkamākajām lietām viņi varēs paskatīties no pozitīvas puses. Svarīgākais šī perioda noteikums ir nemainīt plānus pēdējā sekundē. Ir vērts atcerēties arī par pareizo domu burvību, jo, ja cilvēks domā par laimi un tic labākam, tad viņa dzīvē notiek daudz laba un patīkama lietu. Strēlniekiem nevajadzētu aizmirst par pienākuma apziņu, jo pienākumu neievērošana var novest pie tā, ka viņi zaudēs visu savu labo reputāciju.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada jūnijam – finanses var satricināt slinkums!

Mežāzis

Par Mežāžiem nevar saukt par cilvēkiem ar smalku garīgo organizāciju, taču šonedēļ viņi var izjust nelielu pagātnes melanholijas sajūtu. Tā ir laba zīme, ka viņi ir sasnieguši jaunu attīstības līmeni un virzās tālāk. Ir pienācis laiks pāršķirt nākamo savas dzīves lappusi. Mežāžiem ir jānoskaņojas pārmaiņām, jo ​​pretējā gadījumā viss labais ies pāri. Neaizmirstiet par aizsardzību pret ļaundariem, jo ​​cilvēki, redzot, ka kādam ir paveicies, nepalaid garām iespēju sabojāt citu garastāvokli.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem biežāk jāizmanto negatīvisma attīrīšanas paņēmieni, jo šonedēļ jebkuras sliktas domas vai izmisums var izraisīt spēcīgu produktivitātes samazināšanos. Saskarsmē ar nepatīkamiem cilvēkiem Ūdensvīram labāk atcerēties par konstruktīvu dialogu. Strīdi un konflikti ir lieki. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka veiksme gaida visus, kas alkst pēc pārmaiņām. Ūdensvīri pēc savas būtības vienmēr tiecas pēc visa jaunā, tāpēc vajag neļaut vienaldzībai pārņemt virsroku. Noderēs arī spēja sapņot.

Zivis

Ir ļoti svarīgi, lai Zivis sāktu ievērot trīs “C” likumu, kas nozīmē “kļūt par sevi”. Nav jāpielāgojas notikumiem, jo ​​viņi paši pielāgosies Zivīm. Pienāk laiks pārmaiņām, kas var notikt bez šīs Zīmes pārstāvju ziņas. Iespējams, kāds no apkārtējiem vēlēsies izmantot Zivju laipnību savās interesēs. Ir iespējams sniegt atbalstu mīļotajam vai draugam, taču jāiemācās pateikt “nē” manipulatoriem un vienkārši toksiskiem cilvēkiem. Vasaras sākums ir ideāls, lai ceļotu, gūtu pozitīvu iespaidu, iegūtu jaunas zināšanas un iegūtu jaunas paziņas.

Tā sauktā vēlmju ritināšana palīdzēs jums pēc iespējas ātrāk sasniegt panākumus. Šī gada vasaras sākums ir maģisks laiks, kurā daudzi no mūsu mērķiem var kļūt no neiespējami līdz sasniedzamiem. Eksperti novēl jums veiksmi un labu.

COMMENTS

Leave a Comment