Saderības prognoze pēc dzimšanas datuma – vai jūs saderat?

Pirms pāriet uz jaunu attiecību posmu, mīļotāji var aprēķināt savu mīlestības saderību pēc dzimšanas datuma. Ar precīzas prognozes palīdzību ir vieglāk saprast, vai cilvēki ir piemēroti viens otram un vai viņi spēj visu mūžu pavadīt mīlestībā un rūpēs par otru.

Saderības aprēķins ne tikai palīdzēs noskaidrot, cik ērti diviem cilvēkiem būs kopā, bet arī brīdinās par toksiskām aliansēm, kurās vienam no partneriem būs neērti. Speciālisti iesaka atsaukties uz saderības prognozi, lai noskaidrotu, kādas problēmas var rasties jūsu attiecībās un kā no tām izvairīties.

Saderības atrašana ir vienkārša. Vispirms jāpievieno vīrieša un sievietes dzimšanas datumi. Piemēram:

  • sieviete dzimusi 1989. gada 25. maijā = 2 + 5 + 5 + 1 + 9 + 8 + 9 = 39 = 3 + 9 = 12 = 1 + 2 = 3;
  • vīrietis dzimis 16.03.1987 = 1 + 6 + 3 + 1 + 9 + 8 + 7 = 35 = 3 + 5 = 8.

Abi skaitļi tiek saskaitīti kopā: 3 + 8 = 11 = 1 + 1 = 2.

Iegūtais skaitlis palīdzēs saprast, vai mīlētāji būs laimīgi kopā.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lasi arī: Astro prognoze 2023. gada jūnijam – esiet gatavi cīnīties, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli

Viens. Abi šī pāra partneri ir spēcīgas personības. Viņi būs laimīgi kopā, taču šim nolūkam astrologi iesaka iemācīties meklēt kompromisa risinājumus. Šajā gadījumā var izvairīties no strīdiem un konfliktiem, un partneri pārstās “vilkt segu” uz sevi. Cilvēki, kuri ir gatavi strādāt pie attiecībām un pat kaut ko upurēt ģimenes labā, spēs izveidot spēcīgu aliansi.

Divi. Šādās savienībās mīlestība ir iespējama, bet partneri materiālo labklājību izvirza augstāk par attiecībām. Viņi ir gatavi turpināt karjeru dienām ilgi, attālinoties viens no otra. Bieži šādos pāros viens no partneriem tiecas dzīvot uz otra rēķina, sev neko neliedzot. Laime šādās ģimenēs iespējama, ja mīlētāji saprot, ka attiecības un savstarpējas jūtas nevar nopirkt ne par kādu naudu pasaulē.

Trīs. Neskatoties uz to, ka partneri bieži vēlas brīvību, viņi spēj veidot  spēcīgas attiecības, ja atbalsta viens otru un pārstāj būt greizsirdīgi. Uzticība un sirsnība šādos pāros ir saikne, un, pēc astrologu domām, pāris var kļūt par priekšzīmi, ja abiem partneriem ir iespēja attīstīt savus talantus, nevis pavadīt laiku garlaicīgā biroja darba četrās sienās.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment