Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 6. līdz 12. martam

Lauva

Lauvām šonedēļ būs ārkārtīgi grūti iekļauties darba ritmā, kā arī atbrīvoties no slinkuma un vilcināšanās. Īpaši motivējoši citāti palīdzēs atjaunot produktivitāti un atjaunot vēlmi strādāt. Iespējams, ka mīlas vai biznesa sfērā drūmums sāks izklīst līdz nedēļas nogales sākumam, par ko jāpateicas Saturnam, kurš ieiet jaunā ērā. Šī planēta maz ietekmē Ļvovu, taču viņa palīdzība būs ārkārtīgi svarīga, jo viņš palīdz pārvarēt šķēršļus un novērš dažādas katastrofas.

Jaunava

Jaunavām sākas lielisks periods, lai mēģinātu atklāt sevī jaunas radošās spējas. Kopumā šī nedēļa ir ļoti nelabvēlīga intelektuālajam un radošajam darbam, taču Visums un planētas palīdzēs Jaunavām saprast, kurā virzienā jāvirzās tālāk. Šī nedēļa jāuztver kā sava veida atelpa un visa esošā pārdomāšanas brīdis. Šīs Zemes zīmes pārstāvjiem būs iespēja pareizi noteikt savas dzīves prioritātes un saprast, kam turpmākajās nedēļās un mēnešos būtu jāvelta galvenā uzmanība.

Svari

Nekādā gadījumā nedrīkst pieļaut, ka svariem attīstās hroniska noguruma sindroms. Ja viņi smagi strādā un uz laiku neatstās lietas, kas neizdodas, tad šis stāvoklis viņus ļoti ātri apsteigs. Ir svarīgi arī pēc iespējas rūpīgāk izvēlēties apkārtni. Lietišķās tikšanās šonedēļ nenesīs vēlamo rezultātu. Pastāv iespēja, ka cilvēki kādu nesaprotamu iemeslu dēļ sāks mazāk uzticēties Svariem. Tā nav viņu vaina, tāpēc noteikti nav vērts meklēt sevī kādus trūkumus. Tagad labāk pievērsties ģimenei.

Skorpions

Skorpioniem ir svarīgi atcerēties, ka tagad mūsu vārdi un domas iegūst milzīgu spēku. Zvaigžņu speciālisti stingri iesaka cilvēkiem, kas dzimuši Skorpiona varā, pārtraukt lietot frāzes, kas var nogalināt laimi ikdienas dzīvē. Biznesā un mīlestībā der atcerēties, ka ceļš plešas zem kājām ejošajam. Tikai tad, ja Skorpioni virzīsies uz priekšu un kaut ko darīs savas laimes labā, tas parādīsies pie apvāršņa. Lai uzlabotu savu dzīvi, tev steidzami jāiemācās novērtēt savu laiku, jo daudzi to vēlēsies atņemt no Scorpions.

Strēlnieks

Strēlniekiem dzīvē bieži veicas pievilkšanās likuma dēļ. Šie cilvēki prot saglabāt pārliecību un patīk sapņot, taču šonedēļ tas nenesīs lielu labumu. Tomēr tas nenozīmē, ka jums ir jānoskaņojas uz sliktāko. Gluži pretēji, jums ir jāturpina izdarīt spiedienu uz gāzi līdz pieturai, veicot jebkuru uzņēmējdarbību. Jums tikai jāatceras, ka tādā laikā kā tagad veiksme vairs nebūs norma. Strēlniekam jācenšas saglabāt savstarpēju sapratni ģimenē un harmoniju attiecībās ar kolēģiem.

Mežāzis

Mežāžiem jācenšas pēc iespējas ātrāk aizvērt visas savas enerģijas bedres, jo šonedēļ viņiem būs nepieciešams daudz spēka, lai noturētos virs ūdens, atvairītu ienaidnieku uzbrukumus un Venēras un Merkura sūtītās problēmas. Zvaigžņu speciālisti iesaka savas kārtis citiem neatklāt. Nevienam nestāstiet par saviem nākotnes plāniem un nodomiem. To var izmantot pret viņiem. Ja vēlaties, lai realitāte ap jums mainītos, jums vispirms būs kaut kas jāmaina sevī.

Lasi arī: Ko nekad nevajadzētu prasīt no Visuma

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs kā viena no  visredzamākajām zvaigžņu zīmēm. Šonedēļ problēmas izdosies apiet, jo jau iepriekš būs jūtama apkārtējo cilvēku maldināšana. Tagad ir labākais laiks, lai izmantotu savu iedzimto dāvanu, lai paredzētu nodevības un melus. Ūdensvīriem arī visā ir jāsaglabā miers un mērenība. Svaiga gaisa malks viņiem būs laiks, kas veltīts viņu iecienītākajiem hobijiem. Vairāk laika jāvelta aktivitātēm, kas nes pozitīvu.

Zivis

Zivīm ir jāuzmanās no ļauniem cilvēkiem, kas izstaro negatīvismu. Visticamāk, starp tiem būs tie, kuriem ir ļauna acs. Labākie akmeņi no ļaunas acs un korupcijas palīdzēs jums sazināties ar šādiem cilvēkiem, nebaidoties no sliktām sekām. Kad vien iespējams, zvaigžņu speciālisti iesaka Zivīm palikt noslēgtībā un baudīt neatkarību. Nav vērts gaidīt brīnumu un veiksmes atnākšanu – jārīkojas pašam un jāpaļaujas tikai uz savām prasmēm. Daudzi šīs zīmes pārstāvji spēs neitralizēt sevī nedrošības rudimentus, taču tas prasīs gribasspēku.

Šonedēļ eksperti iesaka izmantot meditācijas, lai pēc iespējas biežāk notīrītu negatīvās programmas. Tev vajadzīgas tīras un patīkamas domas, tāpēc cīnies ar savām bailēm un neļauj nevienam iekāpt tavā galvā.

Leave a Comment