Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 19. līdz 25. jūnijam – uzmaniet savu emocionālo stāvokli un centieties dusmās nededzināt tiltus!

Sieviete Lauva

Lauva ir viena no  aktīvākajām zvaigžņu zīmēm. Šonedēļ sievietēm, kas dzimušas viņa pakļautībā. Ir vērts būt aktīvam visos jautājumos. Pretējā gadījumā viņas gaida neizbēgams fiasko. Viņas varēs pārvietot kalnus, taču jums nevajadzētu uzņemties visus uzdevumus vienlaikus – labāk ir būt izvēlīgam un prast noteikt prioritātes. Nedēļas beigās nāks nepatikšanas un nogurums. Savlaicīga atpūta palīdzēs nostiprināt biolauku un atjaunot spēkus. Lai cik spēcīgas būtu šīs Zīmes sievietes, tās nav dzelzs. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šonedēļ ir svarīgi dzīvot mirklī.

Sieviete Jaunava

Skaistajām Jaunavām labāk lietas neatlikt uz vēlāku laiku. Zvaigžņu eksperti iesaka noticēt sev un savām spējām, tad viņas varēs savu dzīvi padarīt labāku. Tas ir arī lielisks laiks emocionālai detoksikācijai. Jaunavas var nonākt pie iekšējās harmonijas un uzlabot savu garastāvokli. Nemeklējiet problēmas tur, kur to nav. Šajā laikā ir svarīgi nepadoties negatīvām emocijām un domām. Ja izdosies pretoties negatīvismam, šī nedēļa būs stabila un labvēlīga – gan biznesā, gan mīlestībā. Negaidiet brīnumus. Laimes labad ir jāveic noteiktas darbības.

Sieviete Svari

Tagad Svariem noteikti nevajadzētu sevi pārslogot ar biznesu – Saturna dēļ draud pārslodze. Lielas izdegšanas nebūs, jo Venera joprojām ir spēcīga. Tagad, ja vēlaties, varat droši atlikt svarīgas lietas un doties atvaļinājumā, lai atjaunotu spēkus. Pilnīgi iespējami jauni daudzsološi priekšlikumi, kas nākotnē nesīs lielu naudu un atzinību. Mīlestības sfērā no Svaru zīmēm sievietēm tiek gaidīts mierīgs un nosvērts. Jums ir jārūpējas par savu iekšējo stāvokli.

Sieviete Skorpions

Skorpionus zvaigžņu eksperti bieži dēvē par  vienu no skaistākajām zvaigžņu zīmēm. Šonedēļ taisnīgums tiks apbalvots. Šīm sievietēm ir jāizturas pret cilvēkiem tā, kā viņas vēlētos, lai pret tām izturas. Skorpionu dzīvē var būt daudz pārmaiņu, un ne visas būs pozitīvas. Retro-Saturns, kurš ierastajā kustībā atgriezīsies tikai novembrī, būs ārkārtīgi bīstams. Skorpioniem jādzīvo saskaņā ar saviem plāniem. Jo augstāks būs pašdisciplīnas līmenis, jo ātrāk un vieglāk būs paveikt svarīgus uzdevumus mājās un darbā.

Sieviete Strēlnieks

Laika posms no 19. līdz 25. datumam ir tieši saistīts ar iekšējo transformāciju un dzīves ritma paātrināšanos, taču tas daiļā dzimuma Strēlnieci nebiedē. Pasaulē, kas attīstās dinamiski, viņas jūtas kā zivs ūdenī. Merkurs viņām dos entuziasmu, bet Marss – spēku un motivāciju sasniegt savus mērķus. Tas attiecas ne tikai uz materiālo sfēru, bet arī uz mīlestību. Arī Strēlnieki kļūs zinātkārāki. Iespējams, ka liktenis viņām dos iespēju kļūt veiksmīgākām. Šobrīd svarīgākais ir nemelot, jo meliem būs ārkārtīgi negatīva ietekme uz šo sieviešu enerģētiku un dzīves ceļu.

Sieviete Mežāzis

Skaistā dzimuma Mežāžiem veiksies ļoti veiksmīgi. Šī iemesla dēļ viņām var būt daudz jaunu ienaidnieku, kuri mēģinās apvienoties, cenšoties kaitināt šīs sievietes. Šajā ziņā Mežāžiem būs nepieciešams spēcīgs aizsardzības amulets, kā arī spēja atšķirt īstus draugus no iedomātajiem, jo ​​ienaidnieki var atdarināt, mēģinot uzdoties par biedriem un labvēļiem. Šis laiks sola interesantas un daudzsološas pārmaiņas karjerā un personīgajā dzīvē. Ja nav vajadzīgās motivācijas, labāk neiesaistīties ilgtermiņa projektos un neuzņemties papildu atbildību.

Lasi arī: 43 gadu vecumā, mūžībā devās slavena mūziķe. Tikai tagad tika atklāts iemesls.

Lasi arī:Filmas “Zvaigžņu kari” ikonas “maģiskā” pēdējā filma tiek izlaista 7 gadus pēc aiziešanas mūžība

Sieviete Ūdensvīrs

Laika posms no 19. līdz 25. jūnijam piemērots jaunu iedvesmas avotu meklēšanai, esošo prasmju slīpēšanai, ģimenes saišu stiprināšanai. Iespējams, ka daiļā dzimuma Ūdensvīriem būs nepieciešama tuvinieku un draugu palīdzība, tāpēc nezaudē saikni ar viņām. Vientuļajām šīs zīmes sievietēm un tām, kuras ir apjukušas attiecībās, planētas centīsies palīdzēt problēmu risināšanā. Šis ir labs laiks ceļojumiem, ainavu maiņai. Galvenais ir ievērot Visuma likumus. Ir pienācis laiks drosmīgiem soļiem. Tieši šobrīd, pēc prognozes, var notikt jūnija liktenīgākie un atmiņā paliekošākie notikumi.

Sieviete Zivis

Zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm šonedēļ pāriet enerģijas taupīšanas režīmā. Pirmdien un otrdien jātaupa sevi, lai no trešdienas meklētu daudzsološas iespējas un risinātu problēmas. Tas palīdzēs jums izvairīties no trauksmes. Tagad Zivīm ir svarīgi sekot saviem sapņiem, ieklausīties intuīcijas balsī un nebaidīties riskēt. Planētas sniegs enerģētisko atbalstu. Smags darbs un mērķtiecība ir divi šo sieviešu labākie draugi laika posmā no 19.-25. Iespējams, ir pienācis laiks turpināt karjeru un pašrealizāciju.

Pat eksperti atzīmē, ka ir pienācis laiks, kad daudzas sievietes redzēs pravietiskus sapņus. Novēlam jums labi pavadīt laiku un pozitīvu noskaņojumu.

Leave a Comment