Filmas “Zvaigžņu kari” ikonas “maģiskā” pēdējā filma tiek izlaista 7 gadus pēc aiziešanas mūžība

Šī filma beidzot ieraudzīs auditoriju – septiņus gadus pēc filmas “Zvaigžņu kari” ikonas došanās mūžībā.

“Zvaigžņu karu” ikona pabeidza filmas “Wonderwell” filmēšanu sešas nedēļas pirms viņa devās mūžībā, 2016. gada 27. decembrī pēc sirdslēkmes.

Tagad filmas pirmizrāde ir paredzēta kinoteātros, un tā būs pieejama arī digitāli 23. jūnijā.

Lai gan vēl nav izdots treileris, filmas oficiālajā kopsavilkumā ir teikts: “Pasaciņa starp mūsdienu Itāliju un iedomātu valstību, kas atrodas tieši aiz tās, “Wonderwell” seko Violetai [ko spēlē Kiera Milvarda], naiva un zinātkāra 12 gadus veca meitene aizraujošā ceļojumā, kas uz visiem laikiem pārveido viņas pasauli.

Režisors Vlads Marsavins pastāstīja, ka filmas tapšanai bija nepieciešami septiņi gadi Fišeres negaidītās n.ā.v.e.s, sarežģītās situācijas pasaulē, kas sākās 2019. gada beigās un vizuālo efektu izaicinājumu dēļ pēc filmēšanas, kas apgrūtināja budžetu.

“Tagad ir īstais laiks, lai dalītos [Fišeres] maģiskos ekrānā redzamajos mirkļos Heizelas lomā,” Marsavins teica.

“Filmēšanas laikā Kerija bija enerģijas pilna un pat nosvinēja savu 60. dzimšanas dienu kopā ar mums Itālijā, kur mēs uzņēmām filmu,” viņš turpināja.

“Pēc nakts filmēšanas, kas ilga līdz pulksten diviem naktī, viņa uzaicināja visu komandu svinēt kopā ar viņu, un Pol***ja ballīti slēdza, jo to uzskatīja par pārāk skaļu,” piebilda Marsavins. “Viņas aiziešana bija ļoti emocionāla visai komandai.”

Lasi arī: Vasaras saulgriežiem 2023. gadā ir ļoti īpaša burvība, pavadiet to pareizi, lai nezaudētu veiksmi un finansiālo labklājību

Aktieru sastāvu papildina dziedātāja Rita Ora, Nell Tiger Free un Sebastians Krofts.

Ora pastāstīja, ka “darbs kopā ar Keriju Fišeri bija viena no tām pieredzēm, ko jūs nekad neaizmirstiet.”

Pēc Marsavina teiktā, “Wonderwell” ietvers veltījumu mirušajai aktrisei un autorei.

COMMENTS

Leave a Comment