Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam – iespēja tikt uz pozitīva viļņa

Sieviete Lauva

Lauvējām jāmēģina apgūt cilvēku vadības metodes. Ietekmēšana uz sarunu biedru palīdzēs gan darbā, gan mīlestībā, taču ar apziņas manipulācijām nevajadzētu aiziet pārāk tālu, lai nenobiedētu labu cilvēku. Mājas darbi nevis novājinās sievietes Lauvas, bet gan sniegs viņām pašpārliecinātības lādiņu. Iespējams, ka šīs sievietes vēlēsies pabūt vienatnē un atpūsties no vīriešu uzmanības un komunikācijas. Ja darba maz, labāk vairāk laika veltīt kādam hobijam vai nodarboties ar garīgām praksēm. Tādējādi lauvenes varēs papildināt enerģiju un atpūsties.

Sieviete Jaunava

Jaunavām vajadzētu būt uzmanīgākām komunikācijā, jo varenā, lai arī radošā Marsa dēļ aktīvāki var kļūt ne paši patīkamākie cilvēki: piemēram, manipulatori. Nākamajās septiņās dienās Jaunavas sievietes var saskarties ar jaunām iespējām, kas saistītas ar finansēm un darbu. Iespējami negaidīti izdevumi, taču tie Jaunavai sagādās prieku. Viņas veiksmīgi tiks galā arī ar atbildīgiem uzdevumiem darbā. Spēcīga Venēra palīdzēs izlīdzināt visus asos stūrus saziņā ar partneri, kas ļaus izvairīties no spēcīga strīda.

Sieviete Svari

Daiļā dzimuma Svari spēs saprast, ko vēlas no dzīves. Venēra un Marss ir ienaidnieki, bet ne tagad. Tagad viņi apvienos spēkus, lai padarītu šo sieviešu dzīvi labāku un skaistāku. Jupitera ietekme pastiprinās intuīciju, Marss paaugstinās Svaru sieviešu aktivitāti. Kopā jūs iegūsit neticamu rezultātu. Šonedēļ jums ātri jāķeras pie lietas, neatliekot tos malā. Šajā periodā būs daudz jaunu iespēju, un, iespējams, būs arī jauni darba piedāvājumi. Nekavējoties neatsakieties: varbūt sievietēm Svariem pavasaris jāpabeidz ar pārmaiņām.

Sieviete Skorpions

Venēras labvēlīgā ietekme pasargās šīs Zīmes pārstāves no personiskām problēmām un ģimenes konfliktiem, tāpēc nekas netraucēs iegrimt darbā un biznesā. Marss jums pastāstīs, kā un uz kādiem punktiem jums jāpiespiež, lai izkļūtu no finanšu problēmu tīkla. Ļoti svarīgs punkts ir Vese***a. Skorpioniem ir jārūpējas par savu labsajūtu, lai stiprinātu biolauku. Labākais veids ir pāriet uz  veselīgu uzturu. Iespējams, ka skaistie Skorpioni spēs ģenerēt idejas, kā atrast papildus ienākumu avotu. Jūs varat vērsties pēc palīdzības pie draugiem.

Sieviete Strēlnieks

Laika posmā no 22 līdz 28 šīs Uguns zīmes pārstāvēm jādomā nevis par problēmām, bet gan par veidiem, kā no tām atbrīvoties. Nav jābaidās dalīties pieredzē ar vīrieti un radiniekiem. Tuvumā ir laime un veiksme. Jums nevajadzētu no tām baidīties. Strēlnieks iegūs visspēcīgāko Marsa atbalstu, tāpēc šobrīd ir vispiemērotākais laiks biznesa pabeigšanai un jauniem sākumiem. Šīs Zīmes pārstāvēm neapšaubāmi būs iespējas realizēt savas ieceres. Pirmie soļi jāsper šīs nedēļas sākumā.

Lasi arī: Esiet uzmanīgi ar šiem istabas augiem, tie var nozagt jūsu veiksmi

Sieviete Mežāzis

Šīs zīmes sievietēm šie noslēpumi jāpatur prātā, jo šonedēļ tie būs maksimāli noderīgi. Šajā periodā ievērojami uzlabosies garastāvoklis un pašsajūta, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka pēdējās pavasara dienas pavadīt ne tikai darbā, bet arī blakus mīļajiem, pie dabas. Aktīvā atpūta palīdzēs atjaunot enerģiju pēc smaga darba un ar jaunu sparu ieiet vasaras sezonā. Iespējams, ka Mežāžiem izdosies iegūt vilinošu darba piedāvājumu. Šī ir laba iespēja palielināt ienākumus.

Sieviete Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šonedēļ var nākties nedaudz vairāk strādāt, taču pat ar nelielu biznesa un raižu pieaugumu var pietikt, lai sāktu justies noguruši un apātiski. No tā atbrīvoties palīdzēs efektīva meditācija, kā arī komunikācija ar jaukiem cilvēkiem. Nākamā nedēļa var būt liktenīga vientuļām Ūdensvīra sievietēm. Patronplanētu radošā ietekme dos viņām iespēju satikt savu sapņu vīrieti. Šīs zīmes ģimenes pārstāvēm vajadzētu pievērst uzmanību savam mīļotajam. Mājas darbiem un tēla maiņai arī laiks ir ļoti labvēlīgs.

Sieviete Zivis

Katram gadījumam Zivīm vajadzētu izmantot amulteus pret skaudīgiem cilvēkiem un nelabvēļiem, jo šonedēļ viņām veiksies dažādās jomās. Tas var nepatikt tiem, kas ir viņu ienaidnieki. Šī iemesla dēļ no 22. līdz 28. maijam labāk nebūt atklātam pret citiem, pretējā gadījumā sarunas brīdī vari atklāt savas kārtis un plānus. Patronplanētu ietekmē Zivis spēs atjaunot sirdsmieru un piesaistīt pozitīvas pārmaiņas. Iespējamas spontānas iepazīšanās ar interesantiem cilvēkiem.

COMMENTS

Leave a Comment