6 nepatiesas vērtības, kas var novest strupceļā un atņemt laimi

Viltus vērtības liek mums iet pa nepareizo ceļu. Bioenerģijas jomas eksperti runāja par to, kuras no viltus vērtībām ir visbīstamākās un kāpēc.

Šis raksts palīdzēs jums atrast pareizo ceļu uz laimi. Iespējams, ka jūsu vērtības šobrīd ir tālu no pareizas, bet, ja jūs pat to atzīstat, tad jūsu ceļš uz situācijas labošanu un laimes sasniegšanu sāksies tieši tajā brīdī.

Bagātība

Nē, nē, un vēl miljons reižu nē. Nekad nepiešķiriet prioritāti materiālajām vērtībām. Jā, labāk būt bagātam nekā nabagam, bet bagātība nāk tiem, kas dara to, kas viņiem patīk, un arī palīdz citiem cilvēkiem. Tikai bagātība bez garīgās attīstības un mēģinājumiem padarīt pasauli labāku nav nekas. Tiecies pēc panākumiem, bet nepadari to par savas dzīves prioritāti. Izbaudi savu darbu, savus vaļaspriekus. Necentieties iegūt visu pasaules naudu vai būt labākam par kādu citu.

Jābūt labākajam

Tev jābūt labākam par sevi, nevis par savu tuvāko. Ja kādam ir labāks darbs, tas neko nenozīmē. Ja kāds ir bagātāks vai viņam ir vairāk sociālo tīklu sekotāju, tas neko nenozīmē. Jums nav jābūt labākajam un labākajam. Viss, kas jums jādara, ir baudīt dzīvi.

Pilnīga apņemšanās ģimenei

Ģimene kā vērtība ir ārkārtīgi svarīga, taču nevajag pilnībā nodoties bērnu audzināšanai. Tas pats attiecas uz palīdzību vīram vai vecākiem. Jāatceras arī par sevi, jo dzīve ir viena. Jāattīstās, jāatpūšas, jāizklaidējas, jāmeklē jauni hobiji. Vislabākā kombinācija ir trīsdesmit procentus laika veltīt darbam, vēl trīsdesmit – ģimenei, bet atlikušos četrdesmit – sev.

Lasi arī: Jupiters Vērsī sākot ar 2023. gada 16. maiju: kā pareizi mijiedarboties ar planētu saskaņā ar jūsu Zvaigžņu zīmes

Maksimāls komforts

Kā minēts iepriekš, pietiek ar četrdesmit procentiem, kas veltīti sev. Jūsu komforts ir svarīgs, bet ne tik ļoti, lai jūs kļūtu egoistisks, domājot tikai par sevi. Laime ir tad, kad apkārtējie cilvēki atceras un rūpējas par tevi. Lai viņi vēlētos to darīt, jums par viņiem ir jārūpējas pretī.

Pozitīvi pāri visam

Tā ir arī nepatiesa vērtība, jo pozitīvām emocijām jābūt patiesām. Pēdējā laikā pārāk daudz speciālistu iesaka būt optimistiem, taču retais atceras, ka svarīgas ir arī negatīvās emocijas. Ja tieksies pēc pastāvīga pozitīva, negatīvas emocijas pārstās izpausties. Tas novedīs pie to uzkrāšanās un tālākas agresijas eksplozijas.

Universāla mīlestība

Nevarēsi iekarot katra cilvēka mīlestību. Lai cik labi tu būtu, vienmēr atradīsies kāds, kuram tu nepatiksi. Jā, jūs vienmēr varat samazināt ienaidnieku skaitu līdz minimumam, bet jums tie vienmēr būs. Daudzi pavada daudz laika un pūļu, cenšoties būt vai izskatīties labi. Tā ir resursu izšķiešana, tāpēc mēģiniet to darīt vienkārši. Tam ir daudz priekšrocību – laika taupīšana, godīgums. Tāpēc ne daudzi jūs mīlēs, bet patiesi par to.

Daudzas lietas var mūs ievest strupceļā. Diemžēl daudzi jau ir tādā stāvoklī. Ja jūtat, ka nezināt, kur virzīties tālāk, jo jums ir liegta cerība uz labāko, tad iesakām izlasīt  mūsu rakstu par to, kā izkļūt no dzīves strupceļa .

COMMENTS

Leave a Comment