Nekad nedariet šīs 5 lietas pilnmēness laikā, lai nesagādātu nepatikšanas savās mājās

Fakts ir tāds, ka pilnmēness dienā cilvēkus var pārņemt dažādas emocijas. Un ne vienmēr tās ir iespējams kontrolēt. Ja nevēlaties visu sajaukt, vēlreiz nebāziet galvu mīlas peripetijās. Šis nav īstais laiks, lai iesaistītos piedzīvojumos.

Ko nedrīkst darīt pilnmēness dienā

Tā paša iemesla dēļ jums nevajadzētu pieņemt svarīgus lēmumus pilnmēness laikā. Visticamāk, vēlāk jūs to nožēlosiet, taču neko nevar labot. Šajā dienā tu nedomāsi īpaši racionāli. Tas nav tas gadījums, kad jums vajadzētu turpināt par savām emocijām, jo ​​rezultātā jūs varat nonākt totālā zaudējumā.

Ja kāds vēlas ar jums nopietni parunāties 1. augustā, mēģiniet pārcelt tikšanos. Ticiet man, tā būs labāk jums un jūsu sarunu biedram. Nesteidzieties risināt dažus sarežģītus jautājumus. Vienkārši dodiet sev laiku.

Arī pilnmēness dienā speciālisti iesaka māju netīrīt. Ir nevēlams veikt mājas darbus neatkarīgi no tā, vai tas ir dārzs vai sakņu dārzs. Ja jūs nolemjat veikt ģenerālo tīrīšanu 1. augustā, jūs varat piepildīt telpu, kurā dzīvojat, ar negatīvu enerģiju.

Ideāls laiks sakopšanai ir dažas dienas pirms vai pēc pilnmēness. Turklāt augustā pilnmēness būs otrdien. Vai tiešām kāds vēlas uzkopt nedēļas 2. noslogotākajā dienā, kad vēl ir lietas palikušas no pirmdienas? Atliec šo uz nedēļas nogali!

Mājās arī nav vēlams uzsākt remontdarbus. Un ja jau taisi remontu, tad 1.augustā labāk paņem brīvdienu. Pilnmēness priekšvakarā nevajadzētu neko izmest no dzīvokļa. Pat ja kāds no kaimiņiem lūdza kaut ko aizņemties, mēģiniet taktiski atteikties.

Redakcijas padoms

Cita starpā mēs iesakām atteikties no lieliem pirkumiem un finanšu ieguldījumiem. Mīlestībā pāriem labāk šai dienai neplānot kāzu ceremoniju. Ja vēlaties, lai pārējais gads ritētu raiti un veiksmīgi, mēģiniet ievērot mūsu ieteikumus.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: esiet gatavas, ka par savu laimi vajadzēs cīnīties!

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31.jūlija līdz 6.augustam: par mīlestību nāksies cīnīties ar dažādām metodēm!

Mēs arī neiesakām veidot jaunas paziņas, jo tas ir riskanti. Bet, ja jūs zināt, kā pārvaldīt savas emocijas un turēt galvu vēsu tad iepazīstieties ar labu veselību. Vienkārši atcerieties, ka jebkura apšaubāma kompānija ne vienmēr noved pie laba parastajā dienā.

Tikāt galā ar ierobežojumiem. Tād, ko jūs varat darīt pilnmēness dienā? Pavadiet šo dienu savā labā, dariet to, kas jums patīk. Kopā var satikt savus mīļos, pagatavot gardas vakariņas un apbrīnot pilnmēness skaistumu. Kā jūs plānojat?

Leave a Comment