Nekad nedodiet saviem mīļajiem dzeltenus ziedus, tam ir pamatots iemesls…

Tāpat pastāv ticējums, ka, ja saņem dzeltenus ziedus no cilvēka, ar kuru neesi draudzīgās attiecībās, tad ar šiem ziediem viņš tev sūta nelaimi.

Jūs pats varat nebūt māņticīgs, bet tev ir jāzina, kāds ir ziedu saņēmējs. Galu galā jums tas var būt krāšņs dzelteno krizantēmu pušķis, bet otram cilvēkam – slikta zīme. Lai izvairītos no šādiem nepatīkamiem brīžiem, būtu nepieciešams tos noskaidrot iepriekš. Ja ziedus dāvināt cilvēkiem, kurus nepazīstat, labāk atteikties no dzelteniem ziediem. Pretējā gadījumā viņi jūs nosauks par skaudīgu cilvēku.

Ko patiesībā simbolizē dzelteni ziedi

Mums šķiet, ka dzeltenu ziedu pušķis ir veiksmes un priekā vēlējums. Ne velti tie simbolizē cerību un optimismu. Tos var dāvināt dzimšanas dienā, kā arī par nozīmīgiem sasniegumiem dzīvē. Piemēram, par godu jauna amata iegūšanai vai izlaidumam. Tādā gadījumā tie būs piemēroti. Galu galā, ne velti ir tādi krāšņi ziedi kā narcises un saulespuķes.

Rezumējot, mēs iesakām dāvināt cilvēkiem jebkura toņa ziedus. Galvenais, lai tie iepriecinātu cilvēku, kuram tie ir paredzēti.

Leave a Comment