Tikai šiem trim pāriem ir ideāla zodiaka zīmju saderība mīlestībā

Astrologi un pieredzējuši ezotēriķi apgalvo, ka zodiaka zīmju saderība pēc dzimšanas datuma, tātad pēc horoskopa, ir svarīgs rādītājs.

Tieši tas vairumā gadījumu nosaka, cik ilgi un laimīgi cilvēki dzīvos kopā.

Kurām zīmēm ir vislabākā mīlas saderība pēc dzimšanas datuma.

Zodiaka zīmes ir dažādas – dažu saderība ar citām var būt gandrīz nulle, bet var arī spēt sasniegt gandrīz 100% rezultātu. Tas nozīmē, ka pāri, kuriem ir visaugstākā saderība, visticamāk, dzīvos kopā ilgāk un laimīgāk nekā pārējie zodiaka pārstāvji.

Lauva un Strēlnieks

Savietojamība pēc zodiaka zīmes šajā gadījumā ir patiešām iespaidīga – astrologi apgalvo, ka abi Uguns stihijas cilvēki ir ideāli piemēroti viens otram. Viņu attiecību galvenā pozitīvā iezīme ir kaislība un spēja baudīt dzīvi. Kopā viņiem nekad nebūs garlaicīgi, jo viņi viens otru lieliski saprot.

Lasi vēl: Nekad nedodiet saviem mīļajiem dzeltenus ziedus, tam ir pamatots iemesls…

Strēlnieks motivē Lauvu virzīties uz priekšu, bet Lauva uzlādē ar savu harizmu un seksualitāti. Uz šādu pāri var skatīties mūžīgi un tikai apbrīnot viņus, kā arī, protams, ņemt piemēru.

Ūdensvīrs un Svari

No malas šķiet, ka Gaisa stihijas pārstāvji nesadzīvos viens ar otru, jo katrs no viņiem ir pārlieku vējains. Patiesībā tā nav – vienkārši zīmju saderība ir grūti saprotama “parastiem” piezemētiem cilvēkiem. Ūdensvīrs un Svari paceļas pāri ikdienišķai burzmai, dodot priekšroku vieglprātīgai būtnei.

Viņiem ir daudz kopīgu tēmu un interešu, viens mērķis un viens sapnis. Kad šie divi ir kopā, viņiem neviens cits nav vajadzīgs – viņi ir pārāk pievilcīgi viens otram. Neraugoties uz to, ka katrs centīsies pierādīt savu neatkarību, neviens no partneriem to nedarīs uz otra rēķina.

Mežāzis un Vērsis

Zemes stihijas pārstāvji ir ļoti praktiski, pedantiski un nosvērti. Spēcīgā ķīmija, kas rodas starp šīm zodiaka zīmēm, nav pieejama nevienam citam pārim. Šajā savienībā jūs varat būt droši par uzticamību, stabilitāti un uzticēšanos.

Viņi nav tik romantiski, kā gribētos, taču ģimene, ko veido Mežāzis un Vērsis, ir lemta laimei un ilgiem mīlestības gadiem. Neviens no partneriem neļausies krāpties, maldināt vai manipulēt, jo viņu attiecību galvenās iezīmes ir godīgums un cieņa.

 

Leave a Comment