Nekad nepiedāvājiet cilvēkiem palīdzību šajās 5 situācijās!

Palīdzība citiem ir lieliska! Bet, tāpat kā visā pārējā, jums jāzina, kad apstāties.

Pasaulē ir daudz cilvēku, kuriem ir ļoti liela sirds. Kad viņi redz, ka cilvēks ir briesmās, viņi vienmēr cenšas palīdzēt. Viņi cenšas darīt visu, lai uzlabotu tavu dzīvi.

Palīdzība šādiem cilvēkiem ir līdzīga instinktam. Tomēr ir situācijas, kad ir labāk neiejaukties. Neatkarīgi no tā, cik grūti ir, bet labāk ir sevi ierobežot.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada maijam – būs grūtāk sasniegt mērķus!

1. Kad jūs gaidāt kaut ko pretī.

Palīdzībai jābūt nesaistītai. Jebkura neliela palīdzība nenozīmē, ka persona būs jums parādā visu savu atlikušo mūžu.

Vēlēšanās palīdzēt nevajadzētu izraisīt aprēķinu, ka personai kaut kas jādara pretī jums nākotnē. Tam vajadzētu notikt tikai tāpēc, ka jūs patiesi vēlaties palīdzēt.

Jums šķiet, ka jūs vienkārši izmanto? Vai tas jūs apgrūtina, ka persona, kurai jūs kādreiz palīdzējāt, nedomā, ka ir jums parādā visu savu atlikušo mūžu? Ir pienācis laiks pārskatīt mūsu motīvus, lai palīdzētu cilvēkiem kopumā.

2. Ja personai nav nepieciešama jūsu palīdzība.

Dažreiz ir ļoti skumji redzēt personu, kas cīnās ar visu savu spēku un nevar izdarīt neko. Viņš nevar atrisināt problēmu, ko jūs (kā jūs domājat) varat atrisināt vienā mirklī. Tomēr, ja otram nav nepieciešama jūsu palīdzība, neuzstājiet.

Mēs varam palīdzēt tikai tiem, kam tā ir vajadzīga. Ja personai ir stresa situācija, labāk ir neiejaukties ar padomiem, it īpaši bez aicinājumiem. Jūs varat padarīt situāciju vēl sliktāku un vēl vairāk uztraukt cilvēku.

3. Kad palīdzība citiem, jums kļūst par problēmām.

Pieņemsim, ka ir ieplānota svarīga sanāksme, un jums nav laika tikties ar draugu. Tomēr viņš lūdz atnākt un apskatīt viņa jauno biznesa priekšlikumu vai izteikt savu viedokli. Vai arī pieņemsim, ka jūtaties slikti. Jūsu radinieks tevi aicina un lūdz, lai tu nāktu pie viņa, jo viņš ir saaukstējies.

Nu… Visās šajās situācijās būs pilnīgi normāli, ja jūs vispirms izvirzīsiet savas vajadzības un atteiksieties palīdzēt. Jūsu dzīvei un karjerai nevajadzētu ciest, jo jūs esat pieraduši uzskatīt citu cilvēku vajadzības par svarīgākām nekā jūsu pašu.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada maijam – saspringts mēnesis pāriem!

4. Ja persona nav pelnījusi palīdzību.

Daudziem bija (vai ir) draugs, kurš pastāvīgi pārbauda draudzības spēku. Viņš var nākt pie jums uz mājām, apvainoties un manipulēt ar jums.

Šī diena nāks, kad šis draugs ir briesmās. Jūs atmetīsiet visas šaubas un steigsieties, lai viņu glābtu. Un ko jūs beigās saņemat? Jūs nepateiks pateicības vārdus, bet tā vietā izliks uz jums savas dusmas.

Ja jūsu iekšējā balss stāsta, ka persona nav pelnījusi jūsu palīdzību, klausieties viņu. Neaizmirstiet, ko saka mūsu instinkti.

5. Ja jūs nespējat palīdzēt.

Nav nekas nepareizs, piedāvājot atbalstu īpaši sarežģītā brīdī. Tomēr nemēģiniet piedāvāt palīdzību, ko jūs vienkārši nevarat nodrošināt. Nepiedāvājiet kaut ko, kas jums nav kompetents. Nemēģiniet spēlēt ārsta vai psihologa lomu.

Vislabākais, ko jūs varat darīt, ir atbalstīt personu, ļaujiet viņam raudāt vai pārliecināt, ka viņam ir jāmeklē speciālista palīdzība.

Ir labi būt jaukam un pieklājīgam. Palīdzība citiem ir lieliska. Tomēr, pirms piedāvāt palīdzību, pārliecinieties, ka jūs vada pareizie motīvi. Tas ir jāsaprot, kad jūs tiešām varēsiet palīdzēt.

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment