Mīlestības horoskops 2019. gada maijam – saspringts mēnesis pāriem!

Pavasaris ir mīlestības laiks. Visaugstākos astrologu ieteikumus maijam var atrast mīlas horoskopā.

Nākamais mēnesis būs saspringts daudziem attiecībās esošajiem pāriem. Maija pirmajā pusē ir sagaidāmas vairākas grūtības privātajā dzīvē, kas var novest pie  nopietniem konfliktiem un pat šķiršanās. Tomēr mēneša otrajā pusē gan vientuļie, gan pāros esošie varēs rast risinājumu savām problēmām. Sarežģītās situācijās eksperti iesaka izmantot mīlestības horoskopu. Ar to jūs varat atrast mīlestību un uzturēt attiecības ar savu mīļoto.

Auns

Saistībā ar Venēras vājināto stāvokli līdz mēneša vidum Aunu sagaida panākumi personīgajā dzīvē. Šīs konstelācijas vientuļie pārstāvji tiek aicināti aktīvi veidot jaunas paziņas ar pretējo dzimumu, uzņemties iniciatīvu romantisku randiņu organizācijā un biežāk sazināties ar potenciālajiem partneriem. No 15. maija pāriem būtu jāpiešķir vienam otram nedaudz vairāk brīvības un retāk jāizskaidro attiecības, citādi šķiršanās ir neizbēgama.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada maijam – gaidāmi sarežģīti brīži!

Vērsis

Vientuļie Vērši centīsies atrast dvēseles draugu. Tomēr liktenis var pasmieties pie Vērsis, ja viņiem ir pārmērīga neatlaidība. Ir vērts paļauties uz nejaušību un tad iegūt partneri varēs daudz ātrāk un vieglāk. No 21. līdz 23. maijam Vēršiem pāros būtu jāuztraucas. Patrons-Mēness vājinās Mežāža zvaigznājā, un, lai saglabātu attiecības, jums jāpievērš lielāka uzmanība otrajai pusei.

Dvīņi

Dvīņi sagaida kāpumus un kritumus. Kāds varēs pacelt attiecības uz jaunu līmeni un atrast mīlestību, bet dažiem būs jācenšas glābt savienību vai iekarot mīļoto. Dvīņi tagad domā par  pozitīvu pārmaiņu piesaistīšanu, jo maijā liktenis sagatavos daudz pārsteigumu. Astrologi biežāk iesaka iedvesmot dvēseles draugu, un tad mīļotāji būs laimīgi blakus viens otram.

Vēzis

4. un 5. maijs ir veiksmīgākās dienas pāriem un ģimenes Vēžiem. Partneris būs apmierināts ar pastiprinātu uzmanību un negaidītiem pārsteigumiem. Mēneša otrajā pusē vientuļais Vēzis var noilgoties pēc pretējā dzimuma sabiedrības, bet tas ir tikai īslaicīgi. Astrologi ziņo, ka maijā vientuļajam Vēzim neparedz būtiskas izmaiņas viņu personīgajā dzīvē, tāpēc jums vajadzētu vairāk laika veltīt darbam, mājas darbiem vai atrast jaunu hobiju.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops 2019. gada maijam – materiālās problēmas!

Lauva

Lauva maijā būs aizņemta, un pārpratumi ar partneri ir diezgan ticami, un paši Lauvas ir atbildīgi par konfliktiem. Lai izvairītos no negatīvām sekām, jums ir nepieciešams uzklausīt savu mīļoto cilvēku, nevis ignorēt viņa vārdus un pieprasījumus. Patiešām, dažos gadījumos pat Lauvas var būt nepareizi. Šīs konstelācijas vientuļi pārstāvji radīs daudz jaunu paziņu. Bet vēl nav nepieciešams veidot ilūzijas: pāris randiņi joprojām nenorāda uz nopietnām attiecībām.

Jaunava

Maijā astrologi iesaka Jaunavām biežāk paļauties uz likteni. Vientuļie var pavadīt vairāk laika kompānijā ar pretējo dzimumu un iepazīties sociālajos tīklos. Mēneša sākumā Jaunavas, kas jau ir pārī, gaida pozitīvas pārmaiņas. Iespējams, partneris piedāvās kopdzīvi vai vēlas pacelt attiecības jaunā līmenī. Un visveiksmīgākā Jaunava var būt uz laulībasreģistrācijas sliekšņa.

Svari

Maijā Venēra būs galvenais palīgs, risinot Svaru personīgās problēmas. Neiztikt bez strīdiem ar savu mīļoto, un dažreiz Svariem būs jāpieprasa piedošana par savām darbībām. Tomēr jums nevajadzētu vainot savu partneri visā, lielākas uzmanības cēlonis ir tikai mīļotā problēma. Vientuļie Svari dzirdēs sirsnīgu mīlestības deklarāciju, bet diemžēl tās saņēmējs nav ieinteresēts. Tomēr astrologi iesaka dot attiecībām iespēju.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada maijam – būs grūtāk sasniegt mērķus!

Skorpions

Personīgajā dzīvē Skorpions var saskarties ar izmēģinājumiem, bet viņi atbrīvosies no melnās joslas. Mēneša pirmajā pusē šīs konstelācijas vientuļie pārstāvji bieži konkurē ar saviem konkurentiem par pretējā dzimuma uzmanību, un pēc 15. maija viņi iegūs patīkamu paziņu, kas var kļūt par nopietnām attiecībām. Skorpioni, esoši attiecībās, var izlemt par labu „pauzei” attiecībās, un kopumā attiecības tagad vairāk būs atkarīgas no viņu soļiem.

Strēlnieks

Pēdējā pavasara mēnesī Strēlnieks būs ļoti aizņemts ar darbu un lietām. Tomēr viņi var domāt par savu personīgo dzīvi nākotnē. Mīlestībā esošajiem Strēlniekiem būs jāpierāda savas jūtas, jo otrā pusīte var apšaubīt viņu sirsnību. Tomēr jums nav nepieciešams veikt varonīgus darbus, jums vienkārši jāpievērš lielāka uzmanība jūsu mīļotajam.

Mežāzis

1. maijā patrons Marss būs aspektā ar Merkuru un Saturnu. Un šajā laikā daudzi Mežāži saskarsies ar liktenīgu tikšanos, kas mainīs viņu dzīvi. Tieši šis brīdis atstās patīkamus iespaidus par nākamo mēnesi un liks Mežāžiem noticēt patiesai mīlestībai. Tiem, kas atrodas pārī, ir jāatgādina otrajai pusei par savām jūtām, un labāk to darīt skaistā rakstiskā atzīšanās veidā. Mīļotais cilvēks novērtēs Mežāžu pūles un atgriezīs uzmanību.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognoze 2019. gada maijam

Ūdensvīrs

Maijā šī zvaigznāja pārstāvji sāks vadīt aktīvu dzīvesveidu. Ūdensvīrs gribēs pavadīt vairāk laika ārpus mājām un iepazīsties ar pretējo dzimumu. Tomēr, pagaidām horoskops nesola nopietnas attiecības un milzīgas izmaiņas jūsu personīgajā dzīvē. Ģimenes Ūdensvīriem vajadzētu būt uzmanīgākam, sazinoties ar mīļoto cilvēku, jo maija jutīgums palielināsies, un jūs varat nejauši aizskart savu partneri.

Zivis

Maijā Mēness un Venēra ietekme labvēlīgi Zivju personīgo dzīvi. Daudzi varēs atrast dvēseles draugu, legalizēt attiecības un pat uzzināt par ģimenes papildinājumu. Astrologi uzskata, ka vientuļajām Zivīm būtu jāpalielina uzticība, lai drosmīgi iepazītos ar pretējo dzimumu un nebaidītos no neveiksmes. Nākamajā mēnesī šīs konstelācijas pārstāvjiem patiešām ir jātic sev, kas uzreiz palielinās viņu pievilcību citu acīs.

avots: dailyhoro

Leave a Comment