Nekādā gadījumā neveiciet šos 6 pirkumus, kas mājā ienes nepatikšanas un nabadzību

Putnu figūriņas

Tiek uzskatīts, ka putnu figūriņas mājā nes neveiksmi. Pat putnu attēli neko labu neliecina. Vienīgais izņēmums ir fēnikss, jo tas ir mītisks putns. Fen šui eksperti atzīmē, ka fēnikss ir spēcīgs talismans, kas piesaista naudu un veiksmi.

Uz darbvirsmas nevajadzētu ievietot putnu attēlus, jo tas arī attur panākumus. Ja tiešām vēlaties iegādāties putna figūriņu. To var izdarīt, bet novietojiet to pagalmā vai dārzā.

Senlietas

Vecie priekšmeti var maksāt milzīgu naudu, taču tas nenozīmē, ka tie jāglabā mājās blakus jauniem priekšmetiem. Senlietām jāatvēl noteiktas vietas, kur tās var glabāt tālāk no parastajām lietām, nevienam nesagādājot problēmas un kaitējumu veselībai, finansiālu veiksmi.

Ja vēlaties iegādāties kaut ko vērtīgu un vecu, labāk ir izveidot nedzīvojamās telpas šī glabāšanai, jo vecās lietas pievelk nepatikšanas, slimības, finansiālas nepatikšanas.

Mākslīgie ziedi un bīstamie augi

Mākslīgie ziedi tiek uzskatīti par vienu no lielākajiem finanšu problēmu avotiem. Speciālisti iesaka izvairīties no šādu ziedu iegādes un turklāt neļaut tos redzēt katru dienu.

Šeit jāiekļauj arī problemātiskie ziedi un augi. Piemēram, violeta rada finansiālas problēmas. Tas atņem cilvēkam spēcīgu intuīciju un radošās notis.

Lasi arī: Prognoze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gada augustam no Andželas Pērlas: šis mēnesis pārsteigs daudzus ar liktenīgām pārmaiņām!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: jūsu laiks un enerģija jāliek prioritātē, lai nerastos zaudējumi dažādās dzīves sfērās!

Arī briesmonis mājā var sagādāt nepatikšanas. Šis augs spēj izpostīt personīgo dzīvi, padarīt cilvēku vientuļu un iznīcināt ģimeni.

Bīstamo augu sarakstam jāpievieno arī efeja, kas bloķē finanšu plūsmas un ienes mājā nabadzību un naudas problēmas.

Pirkumi no ienaidniekiem

Ja kāds nepatīkams cilvēks kaut ko pārdos, jebkura lieta tiks uzlādēta ar viņa negatīvismu. Tas ienesīs jūsu mājās dažāda kalibra nelaimi un nelaimes. Jums nevajadzētu neko pirkt no tiem, kuri noteikti izturas pret jums negatīvi.

Īpaši bīstami ir, ja šī persona kaut ko runā par enerģētisko vampīrismu, taisīja no tā oderi. Šajā gadījumā problēmu būs daudzkārt vairāk, un atbrīvoties no negatīvā nebūs tik vienkārši. Pat ja jūs nekavējoties izmetat šādu lietu, jums joprojām ir jāveic enerģētiskā tīrīšana mājās.

Jebkurā gadījumā centies būt uzmanīgāks, nesot kaut ko mājās, neatkarīgi no tā, vai esat to iegādājies vai kaut kur atradis. Eksperti iesaka iepazīties ar  pieciem atradumiem, kas ir visbīstamākie un sagādā visvairāk nepatikšanas.