2.Iesit visas olas dziļā bļodā. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas. Sakuļ ar mikseri vai putotāju.
3.Olām pievieno rīvētu kabaci. Kārtīgi samaisa.
4.Otro kabaci nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs. Šim nolūkam labāk ir izmantot īpašu rīvi.
5.Cepamo paplāti izklāj ar cepampapīru. Olu-kabaču maisījumu lej uz cepešpannas un virsū liek kabaču šķēles. Pabirdina mazliet sāli un piparus.
6.Liek pannu cepeškrāsnī un cep kabačus 20 minūtes 180°C.
7.Tikmēr pagatavosim pildījumu ruletei. Ricottas sieram pievieno 3 saspiestas ķiploka daiviņas. Dilles samaļ un arī pievieno sieram. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas, labi samaisiet.
8.Mēs izņemam savu ruletes pamatni no krāsns. Ļaujiet nedaudz atdzist un pa virsu uzklājiet ricottas siera pildījumu.
9.Sarullējiet ruleti, ietiniet to cepampapīrā un ielieciet ledusskapī uz apmēram stundu. Pēc šī laika rulete būs gatava pasniegšanai!
Starp citu, ricottas vietā kā pildījumu varat izmantot pastveida biezpienu vai krēmsieru. Ja biezpiens ir nedaudz sauss, pievienojiet tam nedaudz skābo krējumu, sāli un piparus – tas izrādīsies ļoti garšīgs.
Lasi vēl: Garšīgs, sulīgs šašliks armēņu gaumē: recepte, kas jūsu garšas kārpiņas sajūsminās
Mēs garantējam, ka šis ēdiens radīs īstu sajūtu uz svētku galda. Šī rulete noteikti pārsteigs visus viesus – pēc receptes būs rinda!
Šogad mūsu mājā atkal ir dāsna kabaču raža, tāpēc es padalījos ar recepti ar savu mammu. Viņai tik ļoti patika, ka viņa vairs pat neatceras par ceptiem kabačiem.
Ko jūs gatavojat ar kabačiem? Dalies ar savām iecienītākajām receptēm komentāros!