No kā jāuzmanās zvaigžņu zīmēm atlikušajā 2023. gadā, pēc jūsu dzimšanas datuma: dažus sagaida nepatīkami notikumi – sargiet sevi!

Dvīņi

Dvīņiem vienkārši jātic, ka viņi var visu. Tā būs puse no nobrauktā attāluma, virzoties uz mērķi. Mīlestības jomā zvaigžņu pētnieki iesaka šīs zīmes pārstāvjiem būt mazāk greizsirdīgiem uz savu dvēseles radinieku un mēģināt dominēt attiecībās. Biznesā un darbā pēc iespējas mazāk ir vērts dot tukšus solījumus un maldināt cilvēkus. Tas var ļoti negatīvi ietekmēt karmu.

Lasi arī: Nekādā gadījumā neizmet ārā no mājas šīs lietas, lai neizmestu veiksmi un finansiālo labklājību

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: daudziem labāk sastādīt plānu mērķu sasniegšanai, pretējā gadījumā cietīsiet zaudējumus!

Vēzis

2023. gads Vēžiem sāksies uz labvēlīgas nots, tomēr šo idilli var sagraut steiga. Visi lēmumi šajos divpadsmit mēnešos ir jāpieņem rūpīgi  un gudri. Lai izvairītos no nepatikšanām, var vērsties pēc palīdzības pie tuviniekiem, taču jāuzmanās no nelūgtiem padomiem no nepazīstamām personībām. Tāpat zvaigžņu pētnieki iesaka nepārpūlēties.

Lauva

Lauvām visos iespējamos veidos jāizvairās no pesimisma. Kā saka, katram mākonim ir sudraba odere, tāpēc jebkuras problēmsituācijas jāaplūko vismaz no diviem skatu punktiem. Arī 2023. gadā Lauvai, pēc zvaigžņu pētnieku domām, labāk uzmanīties no ilgstošas ​​uzturēšanās vientulības stāvoklī. Laime būs tur, kur būs komunikācija ar cilvēkiem.

Jaunava

Jaunavām zvaigžņu pētnieki 2023. gadā iesaka uzmanīties no neapdomības vārdos. Viņiem būs milzīgs spēks, it īpaši, ja jūs sakāt kaut ko nepatīkamu. Pat ja kāds nodara Jaunavām ko sliktu, labāk neatbildēt. Visbriesmīgākais ienaidnieks ir atriebība un izmisums. Tas viss var izraisīt vairākus mēnešus ilgas melnas līnijas sākšanos.

Svari

Labākais un universālais līdzeklis pret visām kaitēm Svariem ir cieņpilna attieksme pret apkārtējiem cilvēkiem. 2023. gadā labāk piesargāties no augstprātības, impulsivitātes un rupjības pret draugiem, kolēģiem, radiem un otro pusīti. Arī biznesā un darbā jābūt ārkārtīgi uzmanīgam. Sasteigta lēmumu pieņemšana var radīt jaunas grūtības.

Skorpions

Sazinoties ar cilvēkiem 2023. gadā, Skorpioniem vajadzētu būt piesardzīgiem no aizspriedumiem. Visums šādu uzvedību “atspoguļos”, atņemot šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem veiksmi. Tāpat zvaigžņu pētnieki iesaka pēc iespējas mazāk sevi pārslogot ar darbiem un rūpēm. Nedrīkst aizmirst arī par pārējo, jo nogurums nesīs vairāk raižu nekā labumu. Viņa var atņemt Skorpioniem laimi.

Strēlnieks

Strēlniekiem 2023. gadā par katru cenu jāizvairās no slinkuma. Šis būs gads, kurā var šķist, ka darbam un lietām nav jēgas, taču tā nav. Patiesībā Strēlnieki varēs iziet ārpus savas komforta zonas un gūt panākumus, taču, lai pamanītu pirmos paveiktā darba rezultātus un sekas, būs jāapbruņojas ar pacietību.

Lasi arī: Nekādā gadījumā neizmet ārā no mājas šīs lietas, lai neizmestu veiksmi un finansiālo labklājību

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: daudziem labāk sastādīt plānu mērķu sasniegšanai, pretējā gadījumā cietīsiet zaudējumus!

Mežāzis

Impozīcija ir Mežāžu galvenais ienaidnieks 2023. gadā. Ja viņi vēlas gūt vairāk panākumu un kaut ko labu savā dzīvē šajos divpadsmit mēnešos, viņiem vajadzētu vērsties pēc palīdzības pie savas izturības un pacietības. Tāpat zvaigžņu pētnieki iesaka pēc iespējas mazāk iedzīt sevi stresā, it īpaši, ja mērķi ir neskaidri un līdzekļi to sasniegšanai atstāj daudz vēlamo.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri nedrīkst zaudēt modrību. 2023. gadā būs daudz nepatīkamu un bīstamu cilvēku, kuri vēlas tos izmantot. Katrs solis mīlestībā un biznesā ir jāizsver. Tāpat nevar paļauties uz veiksmi vai intuīciju. Katrs lēmums jāpieņem, pamatojoties uz personīgās pieredzes un priekšnojautu summas vidējo aritmētisko.

Zivis

Zivīm 2023. gadā nekad nevajadzētu iegūt jaunus ienaidniekus. Ja šiem cilvēkiem ir jāsatiekas ar kādu, kurš pret viņiem izrādīs negatīvismu, labāk to vienkārši aizmirst kā sliktu sapni. Atriebība un tūlītēja atbilde tikai vēl vairāk saniknos negatīvo cilvēku. Tas izjauks harmoniju un uz ilgu laiku atņems Zivīm laimi.

Leave a Comment