No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Lauva

Apkārtējie bieži uzskata, ka Lauva ir augstprātīga un narcistiska. Varbūt ir laiks pārtraukt stereotipu par sevi, un, lai to panāktu, jums jākļūst sabiedriskākam un draudzīgākam. Kā likums, Lauvas mīl uzmanību, jo tas dod viņiem spēku un pārliecību. Bet 2018. gadā Lauvām vajadzētu atrast citus veidus, kā palielināt pašapziņu.

Lasi arī: 2019. gada Horo***ps no astroloģes Andželas Perlas – pārmaiņu gads, daudziem būs iespēja atbrīvoties no problēmām un iegūt mieru!

Jaunava

Ir pienācis laiks Jaunavām pārtraukt visu kontrolēt un atzīt faktu, ka paši viņi var kļūdīties. Vēlēšanās darīt visu nevainojami neveicina neko labu, bet gluži pretēji, tas kļūst par vilšanos, kad viss kļūst nepareizi. Perfekcionisms ir kvalitāte, no kuras jums jāatbrīvojas aizejošā gadā. Šajā gadījumā atbildības slogs par veiktajām darbībām būs mazāks, un katra jauna diena vairs nebūs pārbaudījums.

Svari

Gada beigās Svariem ir ieteicams atbrīvoties no šaubām un neveiklības, kas viņus nenoved pie panākumiem. Jāpārvar negatīvās domas un jāatrisina vecās problēmas, lai sāktu ceļu uz jauniem mērķiem un sasniegumiem nākotnē. Izveidojot pozitīvu domāšanas veidu, Svari 2019. gadā varēs mainīt dzīvi.

Lasi arī: Ko pagatavot sagaidot Jauno 2019. gadu: 3 ēdieni, kas piesaistīs veiksmi un labklājību

Skorpions

Neuzticēšanās citiem cilvēkiem bieži neļauj Skorpionam būt romantiskam un draudzīgam attiecībās, tādēļ tagad jums ir jāatbrīvojas no šīs kvalitātes. Nav nepieciešams redzēt nodevēju un Krā***ku katrā satiktajā cilvēkā. Cenšoties ignorēt citus, Skorpions liedz sev iespēju nodibināt noderīgus kontaktus un veidot personīgo dzīvi. Pēc tam tas var novest pie vientulības.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment