No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Strēlnieks

Jautrie un aktīvie Strēlnieki bieži vien šķiet pārējiem vieglprātīgi, un šī kvalitāte neļauj viņiem veidot uzticamas attiecības ar citiem cilvēkiem. Jau 2019. gadā viss ir jāmaina, jo dzīve nozīmē ne tikai jautrību, bet arī atbildību par viņu rīcību un nākotni. Lai to izdarītu, Strēlniekam tagad ir jāpiešķir prioritāte, un pats galvenais – nepieļaujot kļūdas.

Lasi arī: Pirmsjaunā gada prognoze: kas gaida Zodiaka zīmes 2018. gada beigās – vēl ir iespējams paspēt mainīt dzīvi!

Mežāzis

Dažkārt Mežāži ir ļoti ierobežoti, tāpēc, ka citiem ir grūti saprast viņu domas un emocijas. Līdz 2018. gada beigām Mežāzim būtu jākļūst atvērtākam, jo ​​dažreiz ir vienkārši nepieciešams atbrīvot viņu izjūtas. Pārāk liela pieticība jāatstāj aizejošajā gadā, un pēc tam drīz vien Mežāzis varēs justies brīvāk un kļūt laimīgāks.

Ūdensvīrs

Dažreiz Ūdensvīrs, nemaz nerunājot par to, mēģina palīdzēt visiem, pat ja viņiem to neprasa. Šo ieradumu labāk atstāt aizejošajā gadā. Altruisms neapšaubāmi ir cienīgs slavas, bet tikai tad, ja tas neliek cilvēkam aizmirst par savām interesēm un vajadzībām. Ūdensvīram 2018. gada beigās vajadzētu veltīt sev vairāk laika. Tad viņi spēs ātri atrisināt savas problēmas  un pabeigt nepabeigtos darbus, lai jaunajā gadā nekas netraucētu viņiem uzsākt jaunas darbības.

Lasi arī: Kā ģērbties, sagaidot Jauno 2019.gadu, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Zivis

Zivīm ir ieteicams atbrīvoties no izolācijas, kļūt atvērtākam un komfortablākam. Galu galā bieži tā ir pārmērīga pieticība, kas viņiem neļauj realizēt sevi, lai gan patiesībā Zivis ir ļoti interesantas un daudzveidīgas personības. 2019. gadā šī zvaigznāja pārstāvji spēs sasniegt savus mērķus un  kļūt veiksmīgāki, ja viņi labi strādās pie sevis un kļūs pārliecinātāki.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment