Kāpēc nedrīkst iepriekš svinēt dzimšanas dienu?

Dzimšanas diena nav parasta brīvdiena. Nav pārsteidzoši, ka ar šo notikumu ir saistītas daudzas brīdinājuma zīmes. Daudzas no tām saka, ka dzimšanas dienas svinēšana ir aizliegta iepriekš, pretējā gadījumā svētki kļūs par nepatikšanām.

Dzimšanas diena ir svarīgs notikums jebkurai personai. Taču dažādu apstākļu dēļ to ne vienmēr ir iespējams svinēt noteiktajā dienā. Lai izkļūtu no situācijas un apmierinātu sevi un viesus, daudzi cilvēki svin šo dienu iepriekš, lai gan tautas gudrība iesaka ievērot tradīcijas un svinēt svētku dienu noteiktā datumā. Eksperti jums pateiks, kāpēc nedrīkst iepriekš svinēt dzimšanas dienu un kādas sekas tas var radīt dzimšanas dienā.

LASI ARĪ: Visuzticīgākie vīri, saskaņā ar Zodiaku

Viena no pazīmēm norāda, ka dažas dienas pirms svētkiem dzimšanas dienas cilvēka enerģija tiek atjaunota un attīrīta no negatīvās. Šajā posmā ir milzīga negatīvas enerģijas un kaitīgu emociju izlaide, lai jaunais cilvēka dzīves gads varētu sākties no nulles. Svinības ātrāk novedīs pie tā, ka notikuma varonis nespēs atbrīvoties no vecām problēmām, kas nozīmē, ka tās turpinās vajāt viņu visu gadu.

Gada cikla beigās dzimšanas dienas cilvēka enerģija tiek vājināta. Bet, kad notiek svētki, debesu pilnvaras personu uzlādē ar jaunu enerģiju. Svinot pirms svētku laika, jūs pārkāpjat ne tikai savus plānus, bet arī augstāko spēku plānus. Šajā gadījumā fiziskās Sli**bas var traucēt līdz nākamajai dzimšanas dienai.

Pirms nākamās dzimšanas dienas brīža aizbildņu eņģeļi atstāj jubilāru. Un tas nozīmē, ka persona kļūst neaizsargātāka pret negatīvo enerģiju. Neskatoties uz to, ka svētku laikā ir tikai tuvi cilvēki, kuri nevar kaitēt jums mērķa dēļ, pastāv risks, ka daži no viņiem būs sliktā noskaņojumā. Negatīvais no viesa galvenokārt ietekmēs dzimšanas dienas cilvēka vājināto biolauku, ieskaitot viņa veselību.

Tiek uzskatīts, ka, atzīmējot dzimšanas dienu iepriekš, ir „spēle ar likteni”. Tādējādi dzimšanas dienas svinības paātrina dzimšanas brīdi. Debesis var būt dusmīgas, ja gadījuma varonis nolemj pārlikt dzimšanas datumu pēc vēlēšanās. Senči uzskatīja, ka šajā gadījumā jums ir jādodas uz baznīcu un jāpieprasa Augstāko spēku atļauja, un tad dzimšanas dienas cilvēks varēs izvairīties no nepatikšanām. Bet mūsdienu pazīmes norāda, ka vislabāk ir savlaicīgi svinēt savu brīvdienu.

LASI ARĪ: Indigo bērni saskaņā ar Zodiaka zīmēm

Šī zīme attiecas uz tiem, kas dod priekšroku svinībām brīvdienās. Savā dzimšanas dienā persona ir maksimāli aizsargāta no negatīvā. Tāpēc šajā laikā dzimšanas dienas jubilārs var droši uzaicināt viesus uz savu māju un nebaidīties no sekām. Ja jūsu draugu vidū ir enerģijas vampīri un cilvēki ar „ļauno aci”, tad jūsu dzimšanas dienā viņi nevarēs jums kaitēt vai nejauši sabojāt. Svinot svētkus iepriekš, jūs riskējat būt bīstamāsituācijā.

Briesmas var tikt paslēptas apsveikumos. Tiek uzskatīts, ka dzimšanas dienā adresēta vēlme nes spēcīgu enerģiju, un visbiežāk tā piepildās. Tomēr izmantot šo iespēju var ne tikai draugi, bet arī ienaidnieki, kuri novēl jums ļaunu. Kā minēts iepriekš, dzimšanas  diena tiek aizsargāta ar augstākām pilnvarām. Bet, ja jūs iepriekš svinat brīvdienu, jūsu enerģija ir neaizsargāta pret negatīvu, kas nozīmē, ka jaunais gada cikls var sākties ar melnu līniju.

avots: esotericblog

COMMENTS

  • <cite class="fn">Сергей</cite>

    Jūs varat maksāt par 40% mazāk par elektroenerģiju, nekādā veidā maldinot vai pārkāpjot likumu! Es iesaku visiem izlasīt šo rakstu – https://utka.su/saveenergy Es to esmu izmantojis kopš decembra, un rēķins patiešām ir kļuvis mazāks!ы

Leave a Comment