Nolieciet šos augus uz palodzes, lai pasargātu sevi no negatīva un ļaunas acs

Katrs no mums ir pakļauts negatīvai ietekmei. Būs vieglāk pasargāt sevi no ļaundariem un saglabāt laimi, ja savā mājā audzēsiet augus, kas spēj absorbēt negatīvismu. Telpaugi palīdzēs tikt galā ar mājas un mājsaimniecības aizsardzību no postošām programmām.

Kopš neatminamiem laikiem mūsu senči izmantoja dabas spēkus, lai aizsargātos pret jebkādām nepatikšanām. Speciālisti piedāvā noskaidrot, kuri telpaugi var pasargāt no negatīvām programmām un pasargāt jūs, ja nelabvēļi ienes negatīvu jūsu mājās vai apdraud kādu no ģimenes locekļiem.

Ģerānija

Daudziem pazīstams augs spēj pasargāt māju no ļaunas acs un lāstiem. Šis zieds spēj apspiest dusmas un jebkādu negatīvismu. Augam ir labvēlīga ietekme uz mājsaimniecību, mazinot strīdus un nepatikšanas. Mājās iestādīts zieds droši aizsargās attiecības un neļaus nevienam no malas radīt neērtības.

Kaktuss

Vēl viens augs, kas var atbrīvot no jebkura ļaunuma. Tā enerģija palīdz atbrīvoties no negatīvisma un atdot ļaunumu tam, kurš ļauno ir iecerējis. Kaktusu vislabāk turēt gaitenī vai blakus tam, lai neviens negatīvi noskaņots apmeklētājs nevarētu nodarīt ļaunumu vai nepārkāptu slieksni ar ļaunām domām.

Fikuss

Liels fikuss viegli absorbē negatīvismu un neļauj ļaunumam mājot mājā. Šāds augs, ja par to rūpējas, spēj attīrīt mājas enerģiju no jebkādām nepatikšanām un  pasargāt no ļaunuma no ārpuses. Pateicoties fikusiem, mājā nāk ne tikai savstarpēja sapratne, bet arī finansiālā labklājība. Jo lielāks augs, jo vairāk laimes ģimenē.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze no 14. novembra līdz 20. novembrim – iespējami sīki traucējumi dažādās dzīves sfērās!

Vijolīte

Smalks mazs zieds spēj izskaust negatīvismu un pretoties jebkuram ļaunumam mājā. Spilgti balti ziedi palīdz aizsargāt attiecības no ārējiem traucējumiem, un tumšās ziedkopas nepieļauj negatīvismu no ārpuses. Vijolītes, kas atrodas viesistabā, spēj atgriezt jebkuru negatīvismu tam, kurš nācis ar to, tāpēc tās tik bieži tiek izvēlētas kā interjera dekors.

Telpaugi, gudri izvēlēti, var iedzīvināt pozitīvus notikumus, kļūt par laimes avotiem, kā arī ienest dzīvē pozitīvas pārmaiņas. Augi palīdzēs arī tad, ja ir finansiālas problēmas. Šajā gadījumā jums vajadzētu pievērst uzmanību augiem, kas var piesaistīt materiālo bagātību, un rūpēties par tiem.

Leave a Comment