Zvaigžņu prognoze no 14. novembra līdz 20. novembrim – iespējami sīki traucējumi dažādās dzīves sfērās!

Nākamās nedēļas zvaigžņu prognoze palīdzēs jums izkļūt no visām nepatikšanām kā uzvarētājam, kā arī radīs labvēlīgus apstākļus jebkuriem jūsu darbiem. Mēģiniet ievērot zvaigžņu pētnieku ieteikumus, lai nodrošinātu sev veiksmi šajā periodā.

Merkurs un Venēra šonedēļ mainīsies lomām. Venēra 16. datumā kļūs par antagonistu, pateicoties pārejai uz Strēlnieka zīmi, un Merkurs 17. novembrī, gluži pretēji, iegūs spēku, pateicoties pārejai uz šo zīmi. Kopumā tas izlīdzina dažāda dzimuma, vecuma un interešu cilvēku iespējas, taču radīs zināmas izmaiņas. 

Auns

Aunam pēdējās nedēļas dienas var kļūt nedaudz haotiskas. Centieties sākt dienu uz pozitīvas nots un palikt produktīvi visā tās garumā. Šajās septiņās dienās Auna dzīvē var notikt daudzas interesantas un svarīgas lietas, kā arī ne vienmēr patīkamas lietas. Iespējams, ka nakts gaismekļi šo cilvēku prātos radīs ilūziju par notiekošā neatgriezeniskumu, taču tas nav nekas vairāk kā bailes. Nav vēlams domāt par negatīvo, lai nezaudētu veiksmi.

Vērsis

Vērsim laika posmā no 14. līdz 20.novembrim vajadzētu iemācīties uzticēties iekšējai balsij. Jā, 16. datumā Venēra vājināsies, bet nākamajā dienā Merkurs neļaus vājināties šo cilvēku intuīcijai. Šī planēta būs ieinteresēta, lai Vērsis gūtu panākumus visos virzienos. Ja pēkšņi vidē ir cilvēki, kuri pēc kļūdām paliks nesodīti, nevajag nevienu mācīt un nevienam atriebties. Zvaigžņu pētnieki iesaka Vēršiem koncentrēties tikai uz savu dzīvi un necensties panākt taisnību. Tā būs laika un pūļu izšķiešana.

Dvīņi

Dvīņiem, kuri nesen šķērsojuši kāda cilvēka vai pat vairāku cilvēku ceļu, vajadzētu būt uzmanīgākiem, jo ​​aizvainoti un apmānīti indivīdi to tik viegli neatstās. Iespējams, Dvīņi vēlēsies atriebties, un pienāks īstais brīdis. Nedēļas otrajā pusē zvaigžņu pētnieki iesaka Dvīņiem pievienoties skaistajam – atpūtai izvēlēties interesantu filmu skatīšanos, grāmatu lasīšanu, muzeju un izstāžu apmeklējumu.

Lasi arī: Kad es uzzināju, ka vīra māsa iegādājās dzīvokli jaunceltnē, man uzreiz tas likās aizdomīgi

Vēži

Vēži laika posmā no 14. līdz 20. novembrim varēs piesaistīt savā dzīvē nepieciešamās lietas, notikumus un cilvēkus. Vēži, visticamāk, iegūs to, par ko sapņo, bet Venēras novājināšanās 16. datumā var izraisīt tādu kā “atgriešanos”, kā rezultātā Vēži var zaudēt visu. Jāskatās abpusēji un nav vēlams riskēt, tad veiksme var tikt nostiprināta. Ja kaut kas neizdodas, tas saka tikai vienu – svarīgi ir mainīt taktiku un mēģināt paskatīties uz situāciju no cita leņķa.

Lauva

Lauvām šajās septiņās dienās būs nepieciešama spēcīga enerģija. Fiziskās aktivitātes, pareizs uzturs, režīma ievērošana un jogas vingrinājumi palīdzēs viņiem stiprināt savu biolauku. Šīs zīmes pārstāvjiem zvaigžņu pētnieki iesaka būt pacietīgiem, jo ​​Venēras un Merkura pārejas dienās 16. un 17. datumā var notikt ne tās patīkamākās lietas. Ne darbā, ne mīlestībā Lauvām nevajadzētu izslēgt racionālismu. Riskēšana tagad ne pie kā laba nenovedīs. Nakts spīdekļi aicinās šos cilvēkus pēc drosmes, pieklājības, centības un atbildības visās tās izpausmēs.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment