Nopietnas pazīmes, ka jūsu laulība vai attiecības var tikt glābtas

Mazi atgādinājumi par viņu liek tev justies labi

gallery-1450895272-gettyimages-169261454

Kādreiz tev ir bijušas situācijas, kad sajūti sava vīrieša smaržas vai viņa firmas zīmi – pašgatavotu mērci, un uz brīdi sajūties silti un mājīgi? Šie momenti strādā jūsu labā. Smarža ir tā maņa, kas ir nostādīta visciešāk mūsu emocionālajām atmiņām, tātad, ja viņa smaržas vai sāļais pēc-zāles-apmeklējuma aromāts rada tevī pozitīvas asociācijas, jūsu laulībai noteikti nav liekams trekns punkts.

Tu krāpi un zāle nekļuva zaļāka

Neuzticība nav attiecību beigas. Ja cilvēki patiešām vēlas būt kopā, par spīti tam, ka kāds no viņiem jūtas nodots vai dusmīgs, attiecības tomēr ir saglābjamas. Vienkārši ir jāatceras, ka parasti krāpšanas sakne ir rodama problēmās attiecībās. Krāpšana nenozīmē, ka kaut kas nav kārtībā ar to cilvēku, kurš krāpa un kurš tika krāpts. Ja pamanīsiet problēmas sakni, attiecības joprojām var izdoties.

Tu jūties droši, daloties savās jūtās ar viņu

gallery-1450896387-gettyimages-592008479

Lasi arī: Kā saprast, ka tiešām vēlies atjaunot izjukušās attiecības

Neskatoties uz to, kas notiek jūsu attiecībās, tu vēl joprojām zini, ka vari runāt ar viņu par savām problēmām un emocijām. Ja abi partneri vēl joprojām uzticas šai emocionālajai drošībai un to ir spējīgi nodrošināt arī otram cilvēkam, tad attiecības ir vērts censties saglabāt.

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment