Numerologi iesaka izmantot šos talismana akmeņus saskaņā ar tavu dzimšanas datumu, lai tu iegūtu finansiālo labklājību

Trīs . Skaitlis Trīs nozīmē, ka cilvēkam ar šādu dzimšanas datumu ir ļoti paveicies. Viņam vajag tikai izvirzīt sev pareizos mērķus un nerimtīgi tiem sekot. Karneols var lieliski palīdzēt šajā jautājumā. Viņa stihija ir Uguns, bet viņš pēc dabas nav provokators. Tas baro cilvēku ar pozitīvu un dod viņam pašapziņu.

Četri . Cipars 4 ir četru elementu kombinācijas simbols. Šie cilvēki ir enerģētiski ļoti stabili, tāpēc jebkuri akmeņi viņiem var palīdzēt aptuveni tādā pašā mērā. Mīlas veiksmei var izmantot granātābolu vai rodonītu, darbā noderēs dzintars vai aventurīns, bet tirkīzs var uzturēt labu garastāvokli. Vissvarīgākais ir tas, ka daudzi no šiem akmeņiem lieliski sakrīt.

Pieci . Tiem, kas dzimuši piecinieku kontrolē, vairāk laika jāpavada garīgajiem meklējumiem. Pašanalīze palīdz noteikt stiprās un vājās puses. Taču tikt galā ar iekšējiem dēmoniem ir svarīgi īstajā laikā un īstajā vietā, jo dažkārt tas var mūs iedzīt depresijā, padarīt apātiskus. Šajā gadījumā noder obsidiāns.

Seši . Cilvēkiem ar šādu likteņa skaitu ir diezgan daudz nelabvēļu un ienaidnieku, jo viņi bieži šķērso kādam ceļu cīņā par vietu zem Saules. Cīnīties ar nepatīkamo cilvēku, enerģētisko vampīru un toksisko personību negatīvo ietekmi viņiem palīdz mēnessakmens, kā arī dimants. Šie minerāli stiprina pašapziņu, padara enerģiju izturīgāku pret negatīvismu.

Lasi arī: Kā pareizi glabāt naudu makā, lai tās kļūtu vairāk. Tas tiešām strādā.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies Krā***ki

Septiņi . Cilvēkiem ar šo numuru ir grūti, kad kāds par viņiem šaubās. Viņiem ļoti tuva uztver apkārtējo kritiku, tāpēc jāizmanto akmeņi, kas rada sava veida enerģijas barjeru, taču darīt to neuzkrītoši. Tajos ietilpst jašma un nefrīts. Šie minerāli palīdzēs aizsargāties pret ienaidniekiem un palielināt produktivitāti kopumā.

Astoņi . Šie cilvēki dzīves finansiālo sfēru bieži nostāda pirmajā vietā. Viņiem panākumi darbā ir ļoti svarīgi, un tajā nav nekā slikta. Turmalīns padarīs viņu dzīvi daudz vieglāku un patīkamāku, jo tas piesaista finansiālu veiksmi, vairo enerģiju, mazina stresu un pasaka, kurā virzienā cilvēkam jādodas tālāk.

Deviņi . Skaitlis 9 ir kaislības un mīlestības, pilnīguma un stingrības simbols. Šādiem cilvēkiem vienmēr ir maz sasniegumu, tāpēc viņi tiecas pēc vairāk un ir pilnībā apmaldījušies, ja pēkšņi sāk jukt. Tīģera acs palīdzēs viņiem atrast motivāciju darbībai. Tas palīdz arī vairot intuīciju, kas šiem cilvēkiem reizēm ir tik nepieciešama, jo viņiem patīk riskēt.

Kā saka, veselā miesā vesels prāts. Katram cilvēkam ir jāuzrauga sava garīgā un fiziskā Vese***a, lai uzturētos labā formā un būtu gatavs uz visu. Negatīva enerģija izraisa Sli**bas un kaites , tāpēc, lai kāds būtu jūsu likteņa skaitlis, turieties tālāk no nepatīkamiem cilvēkiem un notikumiem.

COMMENTS

Leave a Comment