Numerologi iesaka izmantot šos talismana akmeņus saskaņā ar tavu dzimšanas datumu, lai tu iegūtu finansiālo labklājību

Mūsu dzimšanas datums nebūt nav nejaušs. Tas var daudz pastāstīt par mūsu nākotni un pagātni. Numeroloģija paceļ noslēpuma plīvuru pār to, kas ir mūsu enerģija, patiesie dzīves mērķi un kādi talismanu akmeņi var paātrināt laimes tuvošanos.

Lai saprastu, kuri akmeņi nes vairāk veiksmes un palīdz labāk atklāt mūsu stiprās puses, vispirms ir jānosaka šīs stiprās puses. Bioenerģētikas jomas speciālisti neiesaka skriet pēc diviem putniem ar vienu akmeni. Jums ir jāizdara svarīga izvēle, jāsaprot, kur un kāpēc jūs pārvācaties. Skaidru mērķu trūkums ir viens no iemesliem, kāpēc veiksme cilvēku apiet.

Numeroloģiskais aprēķins pēc dzimšanas datuma

Aprēķini ir diezgan vienkārši. Jums ir jāsaskaita visi dzimšanas datuma cipari. Jums vajadzētu iegūt skaitli no 1 līdz 9, tādēļ, ja šis limits tiek pārsniegts, jums ir jāatkārto procedūra vēlreiz, saskaitot jau saņemtā numura skaitļus.

Lasi arī: Kā pareizi glabāt naudu makā, lai tās kļūtu vairāk. Tas tiešām strādā.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies Krā***ki

Ņemsim, piemēram, dzimšanas datumu 09/03/1986: 3+0+9+1+9+8+6=36. Atkārtojam locīšanas procedūru: 3+6=9. Likteņa skaitlis ir 9. Atliek tikai to atšifrēt.

Likteņa skaitļu atšifrēšana un talismanu akmeņu definīcija

Viens. Šie cilvēki ir veiksmīgi visās dzīves jomās. Bet galvenā sfēra viņiem ir mīlestība. Mīlestības akmeņi-talismani būs labākā izvēle, jo tiem, kas dzimuši Vienīgā varā, pastāvīgi jājūt mīļotā cilvēka siltums. Viņiem ir vajadzīgi draugi un biedrs; ilgstoša vientulība ļoti negatīvi ietekmē viņu pasaules uzskatu un veiksmi.

Divi . Eksperti iesaka ikvienam, kam ir šāds likteņa skaits, izmantot tādus akmeņus kā ametists, tirkīzs un akvamarīns. Tie palīdz cīnīties ar nogurumu un sliktu garastāvokli. Cilvēkiem ar šo numuru ātri pietrūkst spēka, ja kaut kas nenotiek pēc plāna. Šie akmeņi palīdzēs savaldīt emocijas un saglabāt spēku sarežģītās situācijās.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment