Depresijas priekšrocības: kāpēc mums dažreiz ir jācieš mocības

Vārds vien “depresija” ir ārkārtīgi nepatīkams, taču izrādās, ka šim sāpīgajam stāvoklim prātam un dvēselei ir savas pozitīvās puses. Tieši par viņiem mēs ar jums runāsim šajā rakstā.

Koncentrējieties uz savām domām

Kad esam nomākti, mēs ejam iekšā. Bieži vien šādā stāvoklī cilvēki saprot, ko, kā un kāpēc viņi savā dzīvē darījuši nepareizi. Protams, ir arī blakusefekts – viņi pārmet sev visu, ģenerējot spēcīgas vainas apziņas straumes. No otras puses, nevar noliegt faktu, ka dažreiz mums visiem ir jāapstājas un jāuzdod sev svarīgi jautājumi. Depresijas laikā cilvēks bieži uzdod tieši šādus jautājumus. Jūs varat rīkoties šādi: mēģiniet uzdot sev kaut ko svarīgu un pēc depresijas izzušanas atrodiet atbildes uz jautājumiem. Pierakstiet savas domas šajā stāvoklī.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies Krā***ki

Lasi arī: Kāda maka krāsa piesaistīs naudu: numerologu ieteikums kā izvēlēties pēc sava dzimšanas datuma

Radošais progress

Pēc zinātnieku aplēsēm, aptuveni 80% radoši apdāvinātu cilvēku cieš no depresīviem traucējumiem vienā vai otrā veidā – tieši tagad vai hroniski. Izrādās, ka radošo profesiju pārstāvji ar šo slimību slimo 10 reizes biežāk nekā parastie cilvēki. Skumjas, skumjas un pašpārmetumi palīdz rakstniekiem, māksliniekiem un mūziķiem radīt, radot ko pārsteidzošu. Protams, tas nenozīmē, ka jums ir jātiecas uz šo stāvokli. Šis stāvoklis palīdz ģenerēt jaunas idejas, bet pats par sevi nav produktīvs.

Problēmu risināšana

Ja jūsu dzīvē ir problēmas, kuras ķermenis un smadzenes cenšas atrisināt ar depresiju, tad nav jēgas ar to strīdēties. Daudzi sēž uz antidepresantiem, bet šis stāvoklis ir jāpiedzīvo, pieņemot, nevis jāatbrīvojas, bēgot no kuģa. Daudzi cilvēki saka, ka atbrīvošanās no depresijas ir nekas cits, salīdzinot ar to, kad pamostaties no dziļa miega. Ja jums ir depresija, tad jums ir problēmas. Šādā stāvoklī jūs varēsiet tos labāk izprast un saprast, kā tos atrisināt. Iespējams, jūsu dzīvē ir bijuši kādi lieli satricinājumi. Šajā gadījumā depresija nav lāsts, bet gan jūsu prāta mēģinājums tikt galā ar problēmu.

Novēlam patīkamas domas, tīru apziņu, kā arī pēc iespējas ātrāku atbrīvošanos no depresijas neatkarīgi no tā, kādā stadijā atrodaties. Eksperti iesaka izmantot apgalvojumus, kas palīdzēs izmisuma periodā .

Leave a Comment