Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Otrā likteņa skaitļa atšifrēšana

Viens . Šāds skaitlis liek domāt, ka labvēlīgos periodos jāpaliek cilvēku tuvumā, jācenšas būt tikpat labsirdīgam un uzmanīgam pret visu, kas notiek apkārt. Šis ir mīlestības veiksmes laiks. Nelabvēlīgos periodos jūs varat sagaidīt vientulību un atsvešinātību vai vilšanos cilvēkos.

Divi . Eksperti atzīmē, ka labvēlīgos periodos cilvēkiem ar šādu likteņa skaitu ir maksimāls radošais potenciāls. Tie aug, to produktivitāte ir visaugstākajā līmenī. Kad uznāk melna svītra, labāk neriskēt un neko dārgu nepirkt.

Trīs . Tas ir garīgs skaitlis, tāpēc labvēlīgos periodos jāatceras par  radošo domāšanu . Labas domas pārtaps pozitīvos notikumos biežāk nekā parasti. Veiksmīgajos periodos var vairāk sapņot, ļauties domāt par kaut ko labu, izvirzīt jaunus mērķus. Kad atkal pienāks normālais periods, labāk skatīties uz pasauli bez rozā brillēm.

Četri . Šis skaitlis simbolizē stabilitāti. Labvēlīgos periodos vairāk jāatpūšas, jāatpūšas. Kad pozitīvais laiks beidzas, tad dzīve šiem cilvēkiem krasi nemainās. Pazīme, ka viņi dzīvē iet pareizajā virzienā, ir labs garastāvoklis, gandarījuma un stabilitātes sajūta.

Pieci . Labos periodos cilvēkiem ar šādu likteni būs nepieciešama viņu nojauta. Viņiem daudzos jautājumos vajadzētu paļauties uz intuīciju. Viņiem palīdzēs arī neatlaidība, mērķtiecība un novērošana. Kad pozitīvais periods tiek aizstāts ar negatīvu, viņiem jābūt uzmanīgākiem.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gada jūlijā: jums ne tikai paveiksies, bet arī nauda kritīs no debesīm!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Seši . Pozitīvos laika periodos cilvēkiem ar šādu likteņu skaitu ir jānoved visas savas lietas līdz galam. Šajā gadījumā viņi iegūs pārliecību par nelabvēlīgiem periodiem. Kopumā dzīvē viņiem ļoti palīdz mērķtiecība, visvairāk traucē skaudība un alkatība.

Septiņi . Šis skaitlis dod jums lielu veiksmi labvēlīgos laikos. Grūtības kļūst daudz vieglāk pārvarēt, un dzīves ceļā paliek mazāk slikto cilvēku. Kad mainās enerģija, šos cilvēkus pārņem slinkums un vilcināšanās, tāpēc tā vien gribas visu pamest un gaidīt brīnumu. Bet labāk ir turpināt strādāt.

Astoņi . Labvēlīgos periodos jums jācenšas atrast sevi. Tava dzīve ir kā nebeidzama skrējiens pēc laimes, tāpēc ik pa laikam vajag svaiga gaisa elpu, ainavu maiņu. Kad pozitīvais laiks beidzas, eksperti iesaka neiet aizsardzībā, bet turpināt uzturēt augstu tempu.

Deviņi . Šis skaitlis nozīmē, ka tad, kad radarā parādās labvēlīgs laiks, jums jāpārslēdzas no “komforta” režīma uz “aktivitātes” režīmu. Ūdens zem guļoša akmens netek, bet ja kustēsies un meklē savu vietu zem Saules, tad noteikti to atradīsi. Pat nelabvēlīgos laikos jūs varat baudīt sava darba un uzvaru augļus.

Papildus iepriekš minētajiem ieteikumiem un padomiem izmantojiet sešus laimīgas dzīves noteikumus , kas palīdzēs noturēties virs ūdens jebkurā situācijā. Jums nav jāizgudro ritenis no jauna, lai padarītu savu dzīvi labāku. Pietiek uzklausīt ekspertu padomus.

COMMENTS

Leave a Comment