Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 19. līdz 25. jūnijam: šajā nedēļā centieties nepalaist garām izdevības uzlabot dzīvi visās sfērās!

Sākas jauna nedēļa. Ko tas nesīs, kā tas būs un kā uzvesties, lai pārvarētu visas šī perioda galvenās problēmas un kļūtu laimīgāki, stāstīja zvaigžņu eksperti.

Ir vērts sākt ar to, ka zvaigžņu eksperti šo nedēļu uzskata par ārkārtīgi labvēlīgu, un daudzējādā ziņā ir vērts pateikt paldies vasaras saulgriežiem 21. jūnijā. Šajā dienā un kopumā šonedēļ jums un man būs daudz vieglāk noņemt enerģijas blokus, kļūstot par sevis labāko versiju. Nakts spīdekļi ir mūsu pusē, tāpēc rīkojieties un esiet droši, ka jums būs daudz spēka, entuziasma un motivācijas. Ir svarīgi tikai pareizi noteikt prioritātes, kā arī neaizmirst par piesardzību. Galu galā tagad ir Saturna retro kustības augstums .

Auns

Auns laika posmā no 19. līdz 25. jūnijam nekādā gadījumā nedrīkst aizmirst par tā saukto informācijas higiēnu. Šie cilvēki šonedēļ būs ārkārtīgi produktīvi, kas nozīmē, ka jums ir jārīkojas drosmīgi. Ja pieņemat visu ienākošo informāciju, varat izdegt vai satraukties. Šī iemesla dēļ labāk ir mazāk ritināt sociālo tīklu ziņu plūsmu un mazāk sazināties ar toksiskiem cilvēkiem, kuriem vienmēr klājas slikti. Tāpat retro-Saturna dēļ jebkura neuzmanīga piezīme adresei var izraisīt ārkārtīgi sāpīgu reakciju. Šajā sakarā jums jāpārtrauc būt prasīgam pret radiem un draugiem.

Vērsis

Vērsim vajadzētu atcerēties, ka viņu plāni ir jātur noslēpumā. Tikai tā viņi varēs pēc iespējas ātrāk un veiksmīgāk īstenot savus sapņus. Ir vismaz septiņas lietas, par kurām nevajadzētu runāt ar citiem . Sākas labs laiks, lai mēģinātu mainīt tradīcijas, apkārtējo vidi un arī kļūt par labāko sevis versiju. Vērsim paveiksies, un retrogrāds Saturns tam netraucēs, lai gan noteikti centīsies to darīt. Banāls optimisms palīdzēs Vērsim apiet viņa radītās problēmas. Šos cilvēkus nevar salauzt. Viņi ir zirga mugurā un gatavi uzvarēt.

Lasi arī: 43 gadu vecumā, mūžībā devās slavena mūziķe. Tikai tagad tika atklāts iemesls.

Lasi arī: Filmas “Zvaigžņu kari” ikonas “maģiskā” pēdējā filma tiek izlaista 7 gadus pēc aiziešanas mūžība

Dvīņi

Dvīņi šobrīd ir ļoti spēcīgi un laimīgi, pateicoties Merkūram viņu zīmē. Viņu dzīve strauji mainīsies, ja vien, protams, viņi paši to nevēlēsies. Ir ārkārtīgi svarīgi izvairīties no visa, kas var pasliktināt čakru enerģiju un darbu. Piemēram, jums jāpārtrauc valkāt sliktas drēbes, kas bloķē čakras . Ir arī svarīgi pārtraukt mijiedarbību ar cilvēkiem, kuri ir pārāk sarkastiski. Zvaigžņu eksperti atzīmē. Ka neskatoties uz gandrīz ideālo planētu un zvaigžņu stāvokli, vienmēr pastāv risks kaut ko svarīgu palaist garām. Šonedēļ Dvīņiem jāpalielina uzmanība un vitālo enerģiju nevajag tērēt velti.

Vēzis

Vēžiem šajā labvēlīgajā laikā vajadzētu biežāk izmantot amuletus. Fakts ir tāds, ka būs tik daudz veiksmes, bet var būt vairāk cilvēku, kas vēlas nokaitināt vēžus. Šīs zīmes pārstāvju panākumi var sākt kaitināt viņu nelabvēļus, tāpēc ir pienācis laiks skatīties abos virzienos un pāriet uz aizsardzību. Nav vērts provocēt konfliktus, jo tie prasīs daudz enerģijas un spēka, ko varēs izmantot kādām noderīgākām lietām un uzdevumiem. Daudzi Vēži jutīsies kā izlūki aiz ienaidnieka līnijām. Ja tā, tad jāmaina vide, jāstrādā.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment