Horoskops 2023. gada 19. jūnijam: esiet uzmanīgi – meliem īsas kājas!

Auns

Auni šonedēļ ir īpaši tendēti uz līdera lomu. Tas attieksies gan uz biznesa, gan personīgo dzīves sfēru. Esiet notikumu centrā, taču neaizraujieties, cenšoties vadīt citus – ja “aiziesiet pārāk tālu”, varat saskarties ar ļoti niknu atraidījumu.

Vērsis

Tagad nav īstais laiks slinkumam un atpūtai – esi aktīvāks biznesā. Tas palīdzēs jums labi nostiprināties jūsu priekšnieku, klientu vai biznesa partneru acīs un noteikti nesīs dividendes nākotnē.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Lasi arī: Kāda maka krāsa piesaistīs naudu: numerologu ieteikums kā izvēlēties pēc sava dzimšanas datuma

Dvīņi

Dvīņiem nākamā nedēļa būs diezgan darbīga. Mums būs jārisina daudzas lietas, jāsaskaras ar nepieciešamību atrast līdzīgi domājošus cilvēkus. Jūsu personīgā dzīve kļūs par izeju – šajā frontē valdīs harmonija un savstarpēja sapratne.

Vēzis

Tuvākajā nākotnē tu spēsi sasniegt savus mērķus un atrisināt svarīgus jautājumus tikai ar ārēju atbalstu. Zvaigznēm ieteicams nodibināt kontaktus ar īstajiem cilvēkiem, iegūt domubiedrus un uzticamus palīgus, pirms ķerties pie savu ideju īstenošanas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment