Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: nedēļa nebūs no vieglākajām

Vairuma no mums laimei jābalstās ne tikai uz materiālo labklājību, bet arī uz emocionālās drošības sajūtu, stabilitāti attiecībās ar mīļajiem, uzticību saviem ideāliem . Tas ir galvenais laimes noteikums laika posmam no 26. līdz 2. jūlijam.

Trīs palīdzēs rast laimi tiem cilvēkiem, kuri ir ļoti pieķērušies dabai, zemei ​​un jebkurai ar to saistītai darbībai. Šis ir lielisks laiks dārza darbiem, augu stādīšanai un jaunu mājas ziedu iegūšanai .

Veiksme uzsmaidīs ikvienam, kurš mīl mājas siltumu un komfortu. Centieties pavadīt vairāk laika tuvāko cilvēku ieskautībā, kurus mīlat un novērtējat . Palīdziet viņiem atrast laimi un arī atbalstiet viņus emocionāli.

Trīs var mūs padarīt mazliet sentimentālus, bet tajā pašā laikā laipnus, sirsnīgus cilvēkus, jutīgākus pret citu ciešanām un vajadzībām. Trijotne ļoti novērtē cilvēka vēlmi vienmēr nākt palīgā. Šajās septiņās dienās brīvprātīgos, medicīnas darbiniekus un aizbildņus sagaida īpaša veiksme.

Lai realizētos darbā un panāktu harmoniju savā dvēselē, mums visiem ir jāatceras, ka apkārt ir nepieciešama klusa vide un draudzīgs mikroklimats. Nesiet labestību pasaulē, lai saņemtu to atpakaļ.

Trīs ļoti spēcīgi ietekmē juteklisko dzīves sfēru. Tāpēc daudzi no mums vēlēsies mazliet vairāk prieka, baudas. Daudziem no mums ir mīlestības pieredze. Jūtīgums un uzmanīgums šobrīd ir laimīga cilvēka galvenās īpašības . Patiesu prieku tev var sagādāt vēlme iepriecināt savu partneri, sniegt viņam siltumu un rūpes.

Šim laikam nav raksturīga pastiprināta interese un uzmanība pret pretējo dzimumu, bet trijotne cenšas palīdzēt cilvēkiem izveidot ilgstošas ​​un harmoniskas attiecības . Ģimene tagad ir stabilitātes balsts, kā arī drošs patvērums, kur var paslēpties no jebkādām nepatikšanām.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūlijam: dažiem var rasties problēmas komunikācijas un finanšu jomā! Esiet uzmanīgi!

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Numerologi iesaka jums un man pārvarēt spēka mīlestību un vēlmi vienmēr būt “pirmajās lomās”. Trīs augstu vērtē cilvēkos diplomātiju , spēju būt elastīgam sarežģītos jautājumos un vēlmi dalīties pasaulīgajā gudrībā .

Veiksmes talismani nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam

Izstrādājumi no keramikas . Keramika ir tiešs Zemes elementu pārstāvis. Ar to asociējas arī cipars 3, tāpēc šāda veida dekorācijas šonedēļ būs svarīgākās.

No rūnām vissvarīgākā būs Raido . Viņa personificē garīgo izaugsmi un tiešu saikni ar augstākajiem spēkiem. Tas labi sader ar Triju spēku. Lūk, kā tas izskatās:

 

Šajā periodā vari palikt neatlaidīgs savu mērķu sasniegšanā, taču, aizstāvot savas intereses, agresiju labāk neizrādīt. Numerologi un eksperti stingri iesaka atcerēties  laba rīta noteikumus, lai saglabātu pozitīvu attieksmi katrā šīs nedēļas dienā. Tas ir ļoti svarīgi.

COMMENTS

Leave a Comment