Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūlijam: dažiem var rasties problēmas komunikācijas un finanšu jomā! Esiet uzmanīgi!

Vasara turpinās, tāpēc jūnija vietā nāk jūlijs. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kāds būs karstākais gada laiks katrai no Zvaigžņu zīmēm. Tāpat eksperti sniedza ieteikumus, kā šo laiku padarīt labāku.

Otrais vasaras mēnesis būs labvēlīgs. Vienīgais negatīvais notikums ar ilgstošu ietekmi ir Veneras retrogrādas kustības sākums, kas risināsies 23. Tas nozīmē, ka jūlija beigās mums būs mazāk spēka un enerģijas, bet nebūs veiksmes. Par šo notikumu sīkāk runājām rakstā par  bīstamākajām jūlija dienām. No labajiem notikumiem var izcelt Merkura pāreju Lauvas zīmē 11. datumā un pēc tam Jaunavas zīmē 28. jūlijā. Tie ir ļoti labi notikumi, taču der atcerēties, ka līdz 10. datumam Merkurs būs vājš, tāpēc var rasties problēmas komunikācijas un finanšu jomā.

Auns

Šīs zīmes cilvēkiem jūlijā būs jābūt nedaudz uzmanīgākiem pret saviem vārdiem un darbiem, jo ​​daudziem tie var nepatikt. Mēneša beigās viņiem būs daudz veiksmes un lieliski panākumi biznesā un darbā. Šobrīd svarīgākais ir pareizi formulēt vēlmes, lai tās piepildītos daudz biežāk. Zvaigznes un planētas ļoti vēlas, lai Auns skaidri saprastu viņu dzīves mērķus. Tas ir ārkārtīgi svarīgi, lai jūlijā veidotos patīkami notikumi. Iespējams, ka Auna ienaidnieki un nelabvēļi gribēs izmest baltu karogu. Uz to ir vērts atbildēt ar pozitīvu un abpusēju vēlmi rast kompromisu.

Vērsis

Vērsim jūlijā vajadzētu būt aktīvam. No 23. datuma Veneras vājuma dēļ var iestāties neliela apātija un mazināsies enerģija ar vispārēju tonusu. Tehnika, ko sauc par “uguns ziedu”, palīdzēs atjaunot spēku. Šajā ziņā visi līdzekļi būs labi – mēneša beigās vari atpūsties sev neierastā veidā, vai mainīt situāciju, mēģināt paņemt miniatvaļinājumu. Kopumā jūliju nevar nosaukt par ideālu mēnesi, bet Vērsis noteikti būs zirga mugurā. Viņu izredzes gūt panākumus būs lielas, tāpēc sēdēt mierīgi un gaidīt laikapstākļus pie jūras noteikti nav tā vērts.

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Dvīņi

Dvīņi mēneša sākumā, līdz 11. datumā Merkurs nostiprināsies Lauvā, būs grūti koncentrēties darbam un lietām. Šajā sakarā zvaigžņu eksperti iesaka izmantot meditāciju, lai palielinātu darba efektivitāti. Iespējams, ka mēneša pirmajā dekādē nāksies kādam lūgt palīdzību. Šajā nav nekā apkaunojoša. Arī zvaigžņu eksperti uzskata, ka lielākā daļa jūlija satricinājumu mīlestībā. Bizness un darbs sevi diezgan ātri izsmēs. Viņi nekļūs tik nopietni, kā varētu kļūt. No radara pieredzes var rasties jaunas problēmas. Labāk esi mierīgs.

Vēzis

Vēžiem ir jāizmanto brīdis, kad gan Venera, gan Merkurs ir spēcīgi, lai uzlabotu attiecības ar draugiem, ar otru pusi un kopumā iegūtu pārliecību par sevi. Runa ir par laika posmu no 11. līdz 23.jūlijam. Šis ir zelta laiks, kurā Vēži būs maksimāli veiksmīgi visās jomās. Visums ir labvēlīgs vientuļiem cilvēkiem, bet vēl vairāk tas dos veiksmi tiem, kas ir gatavi strādāt komandā. Mēneša beigas būs piemērotas ceļošanai, komandējumiem, jauna darba meklējumiem. Diemžēl viedoklis par vēzi daudziem cilvēkiem pārstās būt autoritatīvs.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment