Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 6. līdz 12. martam

Kopumā šis būs spoguļlaiks, kad apkārtējo cilvēku rīcībā ieraudzīsim savu iekšējo būtību. It kā Visums ar nākotnes notikumiem pateiks, kas mēs esam sev un citiem cilvēkiem. No cilvēkiem jūs varat uzzināt daudz interesanta par sevi.

Numeroloģijas padomi nedēļai no 2023. gada 6. līdz 12. martam

Ja kāds jums norāda uz jūsu trūkumiem, neapvainojieties . Mēģiniet labāk pārdomāt, kā labot savus trūkumus . Visiem, kas to dara, Visums palīdzēs atrast problēmas risinājumu.

Ja tevi par kaut ko slavē, tad neuztver to kā glaimi . Četru valdīšanas laikā cilvēki mēdz teikt patiesību un bez izpušķošanas. Paldies cilvēkiem par labajiem vārdiem, kas jums adresēti.

Kamēr šis skaitlis ir pie stūres, jebkurš cilvēks var netīšām nonākt kāda ietekmē – sliktā vai pozitīvā. Centieties pēc iespējas rūpīgāk pieņemt kāda cita dzīvesveidu, atdariniet citus cilvēkus .

Lai izvairītos no nepatikšanām, objektīvi jānovērtē savas spējas un potenciāls . Saglabā vēsu prātu finanšu jautājumos un vispār. Netērējiet daudz naudas bezjēdzīgām lietām . Mērenība ir veiksmes labākais draugs no 6. līdz 12. datumam.

Četriniekam nepatīk netikumi, tāpēc neļaujiet egoismam un iedomībai pārņemt jūs . Šajās septiņās dienās jums ir jādomā par citiem cilvēkiem, nevis jācenšas piecelties, jo tie, kas mēģinās to darīt, tiks pazemoti. Pieticīgi cilvēki saņems likteņa dāvanas.

Šis periods būs priecīgs tiem, kas ir apdomīgi un atturīgi . Četri palīdzēs jums pārvarēt jūsu kaitīgos ieradumus. Viņa var likt tik daudziem no mums redzēt pravietiskus sapņus.

Pašapmierinātība un lepnums ir jūsu sliktākie pavadoņi no 6. līdz 12. martam . Esiet paškritisks, bet nepārvērtiet to par sevis šaustīšanu. Nevēli cilvēkiem ļaunu un netaisi jaunus ienaidniekus. Ja jums ir neērti kāda sabiedrība, nebaidieties to pateikt, bet uzmanīgi.

Šis ir diezgan labs laiks, lai meklētu dvēseles palīgu, taču ne nevaldāmai flirtam un biroja romāniem . Mīlestības atrašanas jautājumiem pieejiet pēc iespējas rūpīgi un apzināti. Kāzām un pāriešanai uz otro pusi periods ir ārkārtīgi labvēlīgs.

Lasi arī: Pavasara restarts saskaņā ar jūs dzimšanas datumu: kā atjaunot spēkus un uzmundrināt sevi

Noteikti veltiet laiku bērniem. Dodiet viņiem savu gudrību un mēģiniet viņus uzmundrināt, kaut ko palīdzēt, parādīt savu mīlestību un vecāku siltumu. Skaitlis 4 to veicina.

Veiksmes talismani nedēļai no 2023. gada 6. līdz 12. martam

Rūna Isa. Šai rūnai ir diezgan līdzsvarota enerģija, tāpēc talismani ar šādu attēlu būs lielisks palīgs jebkurā biznesā. Tie uzlabos jūsu garastāvokli un padarīs jūs labāku, stiprāku, gudrāku. Tā izskatās rūna:

Platīna rotaslietas un talismanu akmeņi no četriem elementiem: malahīts, kalnu kristāls, jašma, dimants . Šādas rotaslietas un minerāli ļoti labi saderēs ar četrinieka enerģiju, tāpēc tie kļūs par universāliem palīgiem, lai ko jūs darītu.

Šonedēļ noderēs radošums. Lai smeltos iedvesmu, numerologi un eksperti iesaka izmantot vienkāršas metodes. Novēlam veiksmīgu periodu, labu garastāvokli un uzvaras visās frontēs.

COMMENTS

Leave a Comment