Padomi, kā ātri sadraudzēties ar katru zvaigžņu zīmju pārstāvi

Lauva

Lai sadraudzētos ar Lauvu, jums ir jābūt kopīgām interesēm. Ja tev patīk pēc darba darīt ko līdzīgu vai patīk tās pašas filmas, tad draudzība ar Lauvu tev ir garantēta. Lauvām jau no paša sākuma vajadzētu izrādīt savu lojalitāti, jo viņi nevēlas būt tikai biedri.

Jaunava

Jaunavas ir gudri cilvēki, kuriem sirsnība visvairāk ir svarīga draugos. Ja jūs viņus maldināt vai nododat, jūs nekad nevarat atgūt uzticību. Viņi mierīgi uztver pat sāpīgu atklāsmi. Viņi ciena tos, kuri var atklāti runāt par jūtām un domām. Tas netiek dots visiem, tāpēc izstrādātājiem nav tik daudz draugu.

Svari

Svari reti izceļ kādu no saviem draugiem, tāpēc varat paļauties uz to, ka sasniegt viņu atrašanās vietu būs diezgan viegli. Kļūt par Svaru labāko draugu ir ārkārtīgi grūti. Lai to izdarītu, jums atkārtoti jāpierāda sava lojalitāte, jāsniedz palīdzība, jāsaka viņiem laipni vārdi.

Skorpions

Skorpioni draudzējas ar tiem, kas viņiem pakļaujas. Ja cilvēks nepilda viņu “pavēles”, tad viņš nav cienīgs saukties par savu draugu. Gadās arī tā, ka Skorpioni, gluži pretēji, dara visu cilvēka labā. Tā ir zīme, ka viņi patiešām vēlas draudzēties ar šo cilvēku. Tā ir spēcīgas pieķeršanās pazīme.

Strēlnieks

Strēlniekus ir viegli iepriecināt. Šim nolūkam ir jāpārtrauc viņu brīvības uzspiešana un ierobežošana. Strēlnieki dievina tos, kuri izrāda interesi, taču nepārkāpj robežas un nepārkāpj savu personīgo telpu. Strēlnieki nevēlas draudzēties ar tiem, kuri draudzību uztver pārāk nopietni.

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Lasi arī: Kāds matu griezums saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi tev nesīs veiksmi un palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm

Mežāzis

Mežāži ir ļoti grūti draugi. Viņi sazinās tikai nepieciešamības gadījumā. Maz ticams, ka vakarā dzirdēsit zvanu, lai tikai papļāpātu. Saziņā ar Mežāžiem nav nekādu viltību un noslēpumu. Viņi paši izvēlas, kurš kļūs par viņu draugu un kurš nē. Viņiem vienkārši jāsaprot, kurš to ir pelnījis. Tas prasa laiku.

Ūdensvīrs

Draudzēties ar Ūdensvīru ir pietiekami viegli, taču ir vajadzīgs laiks, lai kļūtu par viņam patiesi tuvu cilvēku vai labāko draugu. Ūdensvīriem patīk, ja cilvēki nerunā par problēmām. Tie ir optimistiski cilvēki, kuriem patīk vieglums, vienkāršība un humors. Ūdensvīriem patīk arī draudzēties ar cilvēkiem, kuri ir gudrāki par viņiem.

Zivis

Zivīm ir spēcīga empātija, tāpēc viņas vienmēr nāk palīgā citiem. To pašu viņi sagaida no tiem, kam kādreiz palīdzējuši. Lai kļūtu par Zivju draugu, jums vienkārši jāpavada laiks ar viņiem. Tāpat noderēs atteikšanās no viņu kritikas, jo viņi ir diezgan jūtīgi.

Eksperti atgādina, ka ne visiem ir lemts būt kopā. Ir zvaigžņu zīmju pāri, kuri nekad nekļūs par draugiem ļoti sliktas saderības dēļ.

Leave a Comment