Kādu pirmo iespaidu tu atstāj uz citiem, saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Katrs cilvēks sapņo iemācīties saprast, kā jūtas citi, viņu satiekot. Ir grūti pilnībā saprast, ko jūt citi cilvēki, tāpēc palīgā nāk Zvaigžņu zīmes.

Pirmais iespaids ir visspilgtākais, tāpēc vienmēr pie tā jāstrādā. Kāds koncentrējas uz izskatu, kāds uz runas veidu, kāds izmanto talismanu akmeņus un enerģijas trikus. Psiholoģija, zinātne par pragmatiskiem cilvēkiem, palīdz daudziem citiem. Vārdu sakot, katrs tiek galā, kā māk, bet nevar paredzēt visas cilvēku īpašības un viņu vēlmes.

Neatkarīgi no tā, ko jūs darāt, daži pirmā iespaida aspekti konkrētām Zvaigžņu zīmēm ir līdzīgi. Kāds cilvēku priekšā parādās iespaidīgāks un nervozāks, kāds vienkāršāks, mierīgāks. Dažas piezīmes no cilvēku pirmajiem iespaidiem par jums tiek iegravētas viņu atmiņā uz visiem laikiem.

Auns

Auns cilvēkiem šķiet traks, kas principā. Simtprocentīgi atbilst realitātei. To var izteikt dažādos veidos. Daži šķiet traki, jo izskatās šādi, dažiem ir paradumi, kas nav raksturīgi normāliem cilvēkiem, un daži vienkārši nav no šīs pasaules.

Šīs zīmes cilvēku enerģija ir diezgan spēcīga un enerģiska, tāpēc viņiem nebūs grūti uz kādu atstāt neaizmirstamu pirmo iespaidu. Vienīgais, ar ko Aunam vajadzētu būt uzmanīgiem, ir izteiksmīgums pirmajā randiņā vai intervijā. Ikdienišķā neformālā vidē cilvēki var izbaudīt Auna uzbrukumu un spēku, taču biznesa tikšanās vai randiņa laikā lietas var izkļūt no kontroles, tiklīdz tās sākas.

Vērsis

Cilvēki domā, ka esi narcistisks snobs. Šo iespaidu jūs radāt neticami augstās pašapziņas un pat narcisma dēļ. Pēc Zvaigžņu zīmes Vērsis ir viens no narcistiskākajiem cilvēkiem. Tāpēc jau no paša sākuma šķiet, ka viņi ir savtīgi, kas ne vienmēr ir taisnība. Cilvēki kopumā Vērsi no pirmā acu uzmetiena uztver diezgan negatīvi, taču to var viegli labot. Vienkārši nekoncentrējiet savas domas ap sevi. Nekoncentrējieties uz to, ko citi par jums domā.

Bieži vien ir arī tādi Vērši, kuriem vispār ir sveša kautrība vai domas par to, vai viņi kādam patīk vai nē. Šajā gadījumā pirmais iespaids tiek padarīts vēl jaudīgāks un vēl polārāks. Nekrītiet panikā pirms laika – daudziem patīk tādi cilvēki kā jūs.

Lasi arī: Cilvēka raksturs saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Veiksmes numeroloģija: kā aprēķināt savu personīgo veiksmes kodu

Dvīņi

Jūsu zvaigžņu zīmes tumšā puse ir bieži vienaldzības “uzbrukumi”. Tāpēc pirmajā tikšanās reizē jūs bieži izskatāties kā cilvēki, kuriem nekas nerūp. Pat ja jūs interesē tikšanās, jūs no pirmā acu uzmetiena šķitīsiet tāls un auksts.

Reti pirmās tikšanās brīdī cilvēki tevī uzreiz iemīlas, taču tā iemesli nav pilnībā izprotami. Jums nav Auna enerģijas magnētisma, taču jums ir vienkārša cilvēka pievilcība. Tiek uzskatīts, ka tas ir saistīts ar Visuma īpašo līdzsvaru, jo, ja tu visiem patīc, tad pārējiem nepievērš uzmanību. Cilvēkiem jūs šķiet vientuļš un neaizsargāts, lai gan vairumā gadījumu tas tā nemaz nav.

Vēzis

Kad cilvēki jūs redz pirmo reizi, viņi domā, ka jūs esat  enerģijas vampīri vai vismaz nepatīkamas personības. Daudzos veidos šis efekts tiek panākts, jo uz sejas nav nekādu emociju. Ja neproti izteikt emocijas ar sejas izteiksmēm, tad dari to vismaz ar vārdiem.

Reizēm ir ļoti grūti ar jums sazināties, pat ja jūs tiekat pasniegts kā patīkamākais cilvēks pasaulē. Vēzi nevar pareizi izlasīt pirmajā reizē, tāpēc, ja kāds gatavojas ar jums doties uz pirmo randiņu, mēģiniet pierunāt šo cilvēku uz otro tikšanos. Panākumi intervijās tevi pavadīs tikai tad, ja būsi darba devēja lomā, nevis pretendents uz kādu amatu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment