Padomi, kā sazināties ar mājas gariņu, lai iegūtu viņa aizsardzību un palīdzību

Spuldzes pastāvīgi izdeg un elektroierīces nedarbojas labi. Var rasties īssavienojumi, var parādīties darbības traucējumi.

Mājas augi nokalst. Tas ir reti, bet arī iespējams. Tas vienmēr notiek tur, kur koncentrējas negatīvā enerģija. Ja pie ziediem dzīvo ar kaut ko neapmierināts mājas gariņš, tad tie novīst.

Jūs bieži pamostaties naktī. Mājas gariņš reti traucē cilvēku miegu – pat agresīvā stāvoklī. Taču dažkārt tie var pietuvoties mājas iedzīvotājiem, kas vieglajiem gulšņiem radīs miega trūkumu, nemierīgu miegu un nemitīgas pamošanās.

Kā iegūt mājas gariņa labvēlību

Beidz lamāties. Mājas gariņš ienīst kliedzienus. Viņi nevar izturēt skaļas skaņas, tostarp pārāk skaļu mūziku. Ja dzīvoklī cilvēki nemitīgi lamājas, tad mājas gariņš var sadusmoties.

Sekojiet kārtībai. Mājas gariņš ienīst netīrumus, haosu un nekārtības. Nolieciet lietas, noslaukiet putekļus tumšās un neuzkrītošās stūros. Mājas gariņš nevar izturēt netīru trauku klātbūtni.

Centieties pārliecināties, ka bērni jūsu mājā raud retāk. Mājas gariņš nepatīk bērnu raudāšana. Ja bērni dzīvo laimīgi, tad mājas gariņš būs laimīgs un apmierināts.

Pagatavo viņam vakariņas. Uzklājiet galdu un atstājiet ēdienu uz nakti. Šim vienkāršajam rituālam vajadzētu jums palīdzēt, ja mājas gariņš kaut kas pēkšņi satrauc un viņš sāka rīkoties, būt nerātns un radīt jums problēmas.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: neuzņemieties vairāk kā varat izdarīt!

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai gūtu panākumus būs jāstrādā smagi!

Beidz svilpt un smēķēt. Mājas gariņam ļoti nepatīk cigarešu dūmi. Vape un ūdenspīpe nav izņēmums. Svilpe ļoti kaitina pavarda garu. Nesvilp, pat ne pa jokam.

Mājas gariņam patīk dāvanas. Pārsvarā saldumi un piens. Atstājiet apakštasīti ar pienu vai saldumiem uz nakti. Viņam tas ļoti patiks.

Neatstājiet asus priekšmetus uz galda uz nakti . Tajos ietilpst, pirmkārt, dakšiņas un naži, kurus nereti atstājam uz galda, nedomājot par sekām.

Sazinieties ar mājas gariņu. Sasveicinies ar viņu, kad atnāksi mājās, un atvadies no viņa, kad aiziesi uz ilgu laiku. Viņam patīk, ja viņu sauc par “saimnieku”.

Tāpat neaizmirstiet, ka Mājas gariņš ir piesaistīts ne tik daudz mājai, cik tajā dzīvojošajiem cilvēkiem.  Viņš var iet tev līdzi pats vai arī palikt, negribot.

Leave a Comment