Par to pirms 5 gadiem brīdināja vientuļnieks no Indijas, tuvojas briesmīga nākotne

Viņš pārtrauca ēst parastajā veidā, kad viņš zaudēja savus vecākus. Zēnam nebija kur iet, un viņš devās džungļos labākas dzīves meklējumos. Pa ceļam viņš ieraudzīja pasaku gaismu. Šī dieviete nolaidās pie viņa, vēlāk atcerējās jogs. Viņa atnesa zēnam apgaismojumu no debesīm.

Tad viņš pārstāja vēlēties ēst un dzert. Mēs varam teikt, ka viņš kļuva par izredzēto. Neatkarīgi no tā, kā citi cilvēki mēģināja atkārtot gudrā pieredzi, viņiem tas neizdevās. Galu galā, pirmkārt, tas prasa garīgu attīrīšanos.

Bet kādu pareģojumu Prahlads izteica pirms savas n.ā.v.e.s? Viņš teica, ka viņa dvēsele apvienosies ar Sauli. Tad viņam sekos miljoniem cilvēku. Jogam vairs nebūs iemiesojumu uz Zemes. Kaut kas notiks pasaulē, no kura radītājs nolēma glābt indieti, paņemot viņa dvēseli dažus gadus agrāk.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: esiet gatavas, ka par savu laimi vajadzēs cīnīties!

Lasi arī: Eksperte Svetlana Dragana nosauca zvaigžņu zīmju pārstāvjus, kuru dzīve spēcīgi izmainīsies augustā

Par ko brīdināja Prahlad Jani

Krievijas YouTube kanālu propagandisti jau paspējuši iepīt Indijas vientuļnieka pareģojumus Krievijas karā pret Ukrainu. Tas viss ir atkarīgs no Prahlada, kas zina par pilna mēroga iebrukumu. Un, pēc viņa teiktā, šī konfrontācija novedīs pie katastrofāla notikuma.

Protams, viss liecina par kodolkaru. Jogs redzēja, ka miljoniem cilvēku saskarsies aci pret aci ar kādu slimību. Ūdens kļūs par visdārgāko resursu uz planētas Zeme. Un mainīsies arī temperatūras režīms – kļūs ļoti karsts, un cilvēki klejos kājām no vietas uz vietu.

Jani arī teica, ka redz kādu lielu spēku, kas slēpjas Zemes iekšienē. Tas spēj pamosties liela mēroga pasaules pārvērtību brīžos. Pēc joga domām, tas atkārtosies 21. gadsimtā. Un iemesls tam var būt veselas civilizācijas izzušana.

Saki man, vai tu tici tādām pasakām? Galu galā šodien vienkārši nav iespējams pārbaudīt, vai Prahlad Jani runāja par tādām lietām. Jā, un viņa dzīve ir apvīta ar noslēpumiem, par kuriem daudzi runā skeptiski.

Leave a Comment