Parasto mājas pulksteņu noslēpumi: kā tie maina mājas enerģiju

Kur nedrīkst pakārt pulksteni:

1.Pretī ārdurvīm. Pulkstenis nedrīkst būt redzams un pamanāms ikvienam, kas ierodas mājā. Tas izjauc mājas enerģiju: “nelūgti viesi” dažu stundu laikā var viegli nodarīt bojājumus, kas radīs nopietnas problēmas ģimenē.

2.Virs gultas. Lielie sienas pulksteņi guļamistabā neietilpst. Skaļa tikšķēšana vai cīņa var ne tikai traucēt miegu, bet arī vājināt enerģiju.

3.Bērnu istabā. Pulkstenis ir spēcīgs priekšmets, kas ar savu spēku spēj izdarīt spiedienu uz mazu bērnu, radīt nemiera enerģiju. Bērniem piemēroti mazi, apaļi pulksteņi, kurus var novietot uz naktsgaldiņa. Viņi iemācīs viņiem dzīvot harmonijā ar sevi.

Kur var pakārt savu mājas pulksteni:

1.Dzīvojamā istaba  ir labākā vieta stundām. It īpaši, ja istaba atrodas mājas rietumu daļā. Stundas būs ērtas, kur visa ģimene atpūšas, strādā radoši vai izklaidējas. Pulksteņa enerģija tiks uzlādēta ar gaismas enerģiju un iedvesmos jauniem sasniegumiem.

2.Virtuve. Novietojot virtuvē pulksteni, jūs varat ātri sasniegt labklājību un panākumus, kā arī piesaistīt mieru un harmoniju savās mājās. Mierīga atzīmēšana atvieglos problēmas saziņā ar mīļajiem, normalizēs mikroklimatu ģimenē un padarīs ģimenes dzīvi mierīgu un laimīgu.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 13. februāra līdz 19. februārim

3.Koridors mājas austrumu vai rietumu daļā. Šajā vietā pulkstenis darbosies visu ģimenes locekļu Vese***ai un panākumiem. Pateicoties vienmērīgajai un harmoniskajai pulksteņa enerģijai, pazudīs nepatikšanas, galvassāpes, Vese***as un miega problēmas.

Svarīgi: nekādā gadījumā neglabājiet mājā salūzušu pulksteni. Tie noteikti ir jālabo, jo nepareizais laiks vai tā neesamība liecina, ka mājā laimei nav vietas.

Pulkstenī ir kaut kas neparasts un mistisks. Viņi rāda laiku, skaita gadus, kontrolē dzīves gaitu. Pulkstenis var mūs kustināt, likt skriet uz priekšu vai, gluži pretēji, apstāties, tādējādi liekot domāt, ka laiks vēl nav pienācis. Izturieties pret viņiem kā pret uzticīgu palīgu, kas palīdzēs atrisināt vairākas jūsu problēmas. Mēs vēlam jums laimi!

Leave a Comment