Pārtrauciet valkāt šīs krāsas blūzes, ja nevēlaties no ziedošas dāmas kļūt par vecu tantiņu

Pirms došanās uz veikalu, lai atjauninātu savu garderobi, veltiet pusstundu, lai noteiktu savu krāsu tipu. Tas nav grūti izdarāms, un viss, kas jums nepieciešams, ir spogulis, jūsu seja un dažādu toņu apģērbs. Ieteicams šo analīzi veikt bez grima, lai jūsu sejas krāsa un tekstūra būtu pēc iespējas dabiskāka.

Nostājieties spoguļa priekšā, vēlams labi apgaismotā telpā. Pie sejas pārmaiņus pietuviniet dažādu krāsu apģērbu. Jūs pamanīsiet, kā mainīsies jūsu sejas nokrāsa. Ar kādu toni jūsu seja būs svaigāka un jaunāka, un ar kādu, gluži pretēji, bālāka.

Stilisti izšķir četrus galvenos krāsu tipus. Tie ir ziema, vasara, pavasaris un rudens. Ziemai un vasarai ir piemēroti aukstāki toņi, bet pavasarim un rudenim – silti toņi. Taču patiesībā nav viena izteikta tipa. Pastāv jaukts tips, kad var būt piemērots konkrēts krāsu tonis, bet ne visa palete. Stilisti tiem dod jauktus nosaukumus, piemēram, silta vasara, vēss pavasaris, saulaina ziema un citi.

Kāda krāsa jums derēs

Izanalizējot savu tipu, varat droši doties iepirkties pēc jauniem apģērbiem. Tagad tu droši zināsi, ka aukstajam tipam piemērotāka ir zila, violeta, bordo, tumši rozā, tumši zaļa, melna, fuksija un indigo krāsa. Savukārt siltajam ādas tipam – brūna, zeltaina, dzeltena, olīvu, salātu, violeta un bēša krāsa. Un, pareizi kombinējot aukstās un siltās krāsas, var iegūt vienkārši satriecošus tēlus, kas neatstās jūs nepamanītu sabiedrībā.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Kā reiz teica Koko Šanele: “Mode pāriet, bet stils paliek”. Jebkurā vecumā sievietei jācenšas būt stilīgai, skaistai un koptai. Un nekādi dzīves apstākļi nedrīkst modināt sievietē šaubas par viņas pievilcību un unikalitāti. Kā jūs izvēlaties apģērbu un kādam stilam dodat priekšroku? Rakstiet komentāros savus noslēpumus par stilīgu un neatkārtojamu tēlu.

Leave a Comment