Patiesa mīlestība numeroloģijā: kā aprēķināt ideālās attiecības

Trīs . Skaitlis Trīs personificē augstāko garīgo attiecību pakāpi starp cilvēkiem. Ja aprēķinos esat ieguvis Trīs, tad ziniet, ka jūsu attiecības var būt karmiskas, bet ar pozitīvu krāsu. Visticamāk, jūs bijāt kopā arī iepriekšējā dzīvē, tāpēc izbaudiet savas pašreizējās attiecības.

Četri . Cipars 4 apzīmē visaptverošu harmoniju attiecībās. Ja jums izdevās aprēķināt Četru, tad katru mēnesi un katru gadu jūs sapratīsit viens otru arvien labāk. Jums būs ļoti viegli pārvarēt pārpratumus un grūtības, lai kādas tās arī būtu.

Pieci . Šis skaitlis simbolizē zelta vidusceļu it visā. Runājot par saderību, tā ir diezgan laba. Šādās attiecībās viens cilvēks laika gaitā kļūst par sevis spoguļattēlu no pagātnes. Šāda mīlestība ir paredzēta, lai mainītu cilvēkus un padarītu tos labākus. Dažreiz tas ir pilns ar lielām grūtībām kopīgā ceļā.

Seši . Ļoti nestabilas attiecības, kurās daudz kas ir atkarīgs nevis no mīlētāju uzvedības, bet gan no nelaimes, veiksmes. Paredzēt šādas mīlestības iznākumu ir ārkārtīgi grūti. Tās var beigties pēc gada vai dzīvot pusgadsimtu.

Lasi arī: Par to pirms 5 gadiem brīdināja vientuļnieks no Indijas, tuvojas briesmīga nākotne

Lasi arī: 7 vienkāršas pazīmes, ka cilvēkam ir veca dvēsele

Septiņi . Ar lielu varbūtību šādas attiecības ir karmiskas. Tajos divi cilvēki tiek aicināti palīdzēt viens otram un glābt viens otru no dažādām problēmām un briesmām. Jums jāiemāca savam dvēseles radiniekam kaut kas svarīgs, un viņai, savukārt, jums kaut kas jāiemāca.

Astoņi . Skaitlis Astoņi norāda, ka attiecībās būs daudz problēmu. Šādā mīlestībā ir maz garīguma un slikta garīgā saikne starp cilvēkiem. Vairumā gadījumu šāda mīlestība dzīvo ne ilgāk par pāris gadiem, un dažreiz tā pilnībā sabrūk pirmajā nedēļā.

Deviņi . Skaitlis 9 norāda, ka jums vai jūsu mīļotajam ir jāapgūst kaut kas svarīgs. Šīs ir karmiskās attiecības, kurās viens cilvēks izglābj otru, palīdz viņam realizēt patiesos dzīves mērķus. Dažreiz, kad tiek izpildīti “glābēja” uzdevumi attiecībā pret otro personu, šāda mīlestība tiek iznīcināta, bet tas ne vienmēr notiek.

Ir arī citi veidi, kā novērtēt saderību: piemēram, izmantojot ķīniešu zīlēšanu vai zīlēšanu uz papīra. Saderību var pārbaudīt arī pēc zodiaka zīmes. Eksperti iesaka šādiem jautājumiem pieiet ar visu atbildību, jo no tā ir atkarīga jūsu nākotnes laime.

Leave a Comment