Pavasara ekvinokcijas diena: rituāli mīlestībai, labklājībai un atbrīvošanās no problēmām

Pavasara astronomiskais sākums piesaista ne tikai ar pēdējo ziemas atkāpšanās dienu, bet arī siltā laika apstākļu paradīšanos. Šī diena ir arī pārsteidzoša ar enerģijas plūsmām, caur kurām jūs varat sasniegt labklājību un piesaistīt veiksmi.

Maģija nav tikai fantastiska lieta. Daudzi cilvēki zina, ka dažās dienās līnija starp pasaulēm samazinās, un tas noved pie liela enerģijas plūsmas pieauguma. Bet ne katrs var viņus apturēt un vērst sevi par labu. Tomēr ir daži rituāli, pateicoties kuriem pavasara ekvinokcijas dienā jūs varat iegūt mīlestību un labu veiksmi.

Lasīt arī: SINDIJA KRAUFORDE MIRDZ JAUNAJĀ RESERVED KAMPAŅĀ

Rituāli un zīlēšana mīlestībai un ģimenes laimei

Šai dienā, kā arī Masļeņicās, cep pankūkas. Jaunās meitenes var pazīlēt, uz šīs gardās maltītes, lai noskaidrotu vēl nedzimušā bērna dzimumu. Tātad, ja pirmais pankūku paņēma vīrietis, tad ģimenē no tā paša dzimuma tiek sagaidīts pirmdzimtais.

20. martā bieži ir pravietiski sapņi, tāpēc pirms doties gulēt, mums vajadzētu atcerēties zīlēšanas, kuras izmanto mūsu senči. Meitenes lika gredzenu un kārti ar karali vai pāžu zem spilvena, lūdza, lai viņām sapnī atnāca pielūdzējs un skaistas kāzas. Ja sapnis bija labs, tad laulība nav tālu, ja sapnis bija slikts, jums vajadzētu atbrīvoties no apsēstības, nomazgājoties trīskārt svētā vai zem tekoša ūdens. Pēc mazgāšanas, spļauj pa kreiso plecu un saka: “Veiksme man, veiksme!” .

Pieprasiet Visuma atbalstu mīlestībā. Lai to izdarītu, jums būs nepieciešama sarkanā svece, privātums un klusa, relaksējoša mūzika. Aizdedziet sveci un ieņemiet ērtu pozu. Iedomājieties sevi kā sava mīļākā zieda pumpuru, kas atver ziedlapiņas pret sauli. Jūtiet, kā jūs piepildāties ar mieru un visaptverošu laimi. Šāda meditācija ļauj atvērt visslēptākos dvēseles un prāta stūrus, burtiski iemērc enerģijas plūsmas un ļauj sev izteikt lūgumu garīgi. Pieprasiet to, kas jums trūkst. Sirsnība un vēlme sasniegt plānoto pavasara ekvinokcijas dienā ir nodrošināti ar spēcīgu kosmiskās enerģijas pārrāvumu, tāpēc nekas nav neiespējams. Ja jums nav pietiekami daudz uzmanības no savas otrās pusītes, pastāstiet par to garīgi.

Lasīt arī: Rīgā notiks Trešais starptautiskais Pavasara festivāls “Novrūzs”

Rituāls veiksmei un labklājībai

Pavasara ekvinokcijas dienā pie saullēkta vai saulrieta paliec viens. Aizdedz sveces melnā un baltā krāsā, paņem podu ar augsnes un zirņu sēklām, monētas. Sveces jālieto plānas. Pirms jūs tās aizdedziet, mēģiniet tās salikt kopā vai vismaz apsiet abas ar savērptu striķi (melnā un baltā krāsā). Sienot sveces vai vērpjot diegu, sakiet:

“Diena un nakts ir savstarpēji saistīti, tie kļūst vienādi. Viņiem nav varas vienam pār otru, pamiers. Tā kā laiks ir savstarpēji saistīts, mans liktenis mainās. Es lūdzu veiksmi, man smaidīt, apgriezties naudā. “

Aizdedziet sveces un atslābinieties. Paņemiet zirņu sēklas, sakiet visu, ko vēlaties no dzīves. Ja jums ir stratēģija, ar kuru vēlaties sasniegt materiālo labklājību, sīki aprakstiet to. Kad visi vārdi ir izrunāti, ielieciet monētas poda apakšā, apkaisiet ar zemi. Iestādiet zirņu sēklas, ieber pārējo zemi un aplaista. Šīs sēklas, kas dīgst, tiek barotas no naudas, labklājības saknēm un aizpildīs jūsu mājas ar veiksmi.

Lasīt arī: Vīrs dzīvo uz sievas rēķina: ko darīt?

Rituāls, kas atbrīvo no problēmām

Savākt priekšmetus, kas iemieso to, no kā jūs vēlaties atbrīvoties. Atslēgas no nemīlamām mājām, kur nevēlaties atgriezties; zari, kas simbolizē to, ka jūs riteņos ievieto nūjas; neveiksmīgs darbs; Sli**bas diagnoze; sāpju un nepatikšanas izraisītājs; vecas drēbes, kurās tu esi nelaimīgs …

Visi šie priekšmeti, kā arī zīmīte ar vārdiem: “Ar pagātnes dzīvi ir beidzies. Sāku jaunu, no tīras lapas, ar vēlmēm un veiksmi nostiprinātu” novietojiet melnu auduma gabala centrā, rūpīgi aizsieniet un nosūtiet to uz miskasti, tas ir vēlams kaimiņu pagalmā. Pusnaktī aizdedziet baltu sveci – atjaunošanas simbolu. Aplūkojot liesmu, sakiet:

“Es sāku jaunu dzīvi, es apstiprinu pirms uguns. Es lūdzu Visumu, lai palīdzētu mani pārvarēt manas neveiksmes. Attīriet ķermeni un dvēseli no tā, kas ir vārošs. Lai aizvērtu visas neveiksmīgās durvis, lai novērstu no tiem, kuri manā ceļā vairs neko nenozīmē. “

Nopūst sveci un iet gulēt. No rīta noteikti atcerieties, ko sapņojāt. Labas emocijas apstiprina, ka jūsu vārdi tiek uzklausīti, un no šī brīža jūs sākat jaunu posmu. Ja sapnis bija truls, radīja dažas nepatīkamas emocijas, tad kaut kas no pagātnes dzīves neļauj tev iet un atvelk. Lai atbrīvotos no pagātnes kravas paliekām, izmantojiet meditāciju “Labirints”. Tas palīdzēs jums atrast izeju un noteikt, kas savieno jūs ar negatīvu pagātni.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment