Pāvela Globas horoskops nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. aprīlim: izvēlieties savas prioritātes uzmanīgi, lai nezaudētu spēkus!

Lauva

Lauvām labāk censties pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar radiniekiem, bērniem vai kādu citu nozīmīgu. Vientuļām Lauvām romantiskus randiņus vislabāk pavadīt nedēļas beigās. Nedēļas nogales ir ideāli piemērotas romantikai un flirtam. Jūs varat doties iepirkties arī nedēļas beigās. Varat investēt izglītībā, nekustamajā īpašumā, iegādāties automašīnu vai dārgu sadzīves tehniku, vai sagādāt neplānotu dāvanu mīļotajam.

Jaunava

Jaunavām noderēs paaugstināta motivācija. Jums nevajadzētu darīt kaut ko tādu, ko nevēlaties darīt vispār. Pārslodze joprojām būs bīstama, jo enerģijas papildināšana būs diezgan lēna. Vistuvāk veiksme būs tām Jaunavām, kuras ir iedvesmas piepildītas. Ir ārkārtīgi svarīgi neuzkāpt uz viena un tā paša grābekļa. Romantika un flirts šonedēļ nav aizliegtas, taču pārāk daudz tās var radīt problēmas.

Svari

Svariem būs vairāk jārūpējas par savu veselību. Veiksmi un panākumus nosaka ļoti daudz faktoru, bet galvenais ir noskaņojums. Tagad plāni var viegli tikt izjaukti, tāpēc labāk neuzņemties nevajadzīgu risku. Mēs varam sagaidīt pozitīvas globāla tipa pārmaiņas. Tagad labāk nekrāt saistības, bet izpildīt uzdotos uzdevumus pēc iespējas ātrāk.

Skorpions

Skorpioniem ir svarīgi sakārtot savas jūtas, noskaņoties uz mierīgu un paaugstinātas efektivitātes režīmu. Mīlestībā un biznesā, finanšu jomā ir nepieciešams maksimāls veselais saprāts. Labāk netērēt laiku un naudu bez mērķa. Kļūdas biznesā un mīlestībā tagad var būt nepiedodamas. Labāk ir pieturēties pie parastajiem noteikumiem. Tagad labāk nedodiet solījumus saviem priekšniekiem, kolēģiem, padotajiem vai radiniekiem.

Strēlnieks

Mīlestībā ir iespējams sasniegt harmoniju. Lai to izdarītu, Strēlniekam būs jāpieņem otrās pusītes vai šī “amata” kandidāta trūkumi. Nav nepieciešams solīt viens otram neko nevajadzīgu. Stereotipiska domāšana ne pie kā laba nenovedīs, tāpēc ir svarīgi pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no klišejām. Strēlniekiem veiksies humora izjūtas dēļ. Visam ir jāpieiet pozitīvi.

Lasi arī: Naudas un karjeras horoskops nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. aprīlim: drīz pienāks gals melnajai līnijai!

Mežāzis

Lai dzīvē ienāktu kaut kas jauns, no tā būs jāizņem viss nevajadzīgais. Pāvels Globa iesaka to attiecināt ne tikai uz materiālo, bet arī psiholoģisko. Jums ir jāpiedod likumpārkāpējiem un jāpārtrauc domāt par sliktām lietām. Jums jāvērš skatiens uz priekšu. Vienīgais, ko noteikti nevajadzētu darīt, ir dot tukšus solījumus cilvēkiem. Viņi atcerēsies tikai sliktāko.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri var kļūt diezgan atriebīgi, lai gan viņiem varētu šķist, ka tas tā nav. Ir svarīgi cīnīties ar šādām negatīvisma izpausmēm. Lai abstrahētu sevi no sliktām domām, jūs varat pilnībā iegremdēties darbā. Droši vari veidot kontaktus ar cilvēkiem, jo ​​tie var būt ārkārtīgi noderīgi. Šis būs mīlestības un draudzības uzplaukuma laiks. Šobrīd mīlestībai jākļūst par šīs zīmes cilvēku galveno dzīves sfēru.

Zivis

Šis periods ir gan labs, gan slikts, jo Zivis tiks svētītas ar panākumiem visās jomās. Jums būs jāizdara izvēle, un tas var būt grūti. Tagad jums nevajadzētu meklēt vienkāršus veidus. Jums ir jādara tās lietas, kas šobrīd ir visatbilstošākās. Smags darbs ir tas, ko daudzām Zivīm pietrūks. Jāizmanto savs laiks pēc iespējas racionālāk, kā arī jāatklāj savi talanti un jāmeklē jauni vaļasprieki.

Mēs visi varēsim izkļūt no ikdienas ķetnām un dažādot savu dzīvi. Vairāk laika jāpavada patīkamā kompānijā. Meklējiet sevi un neaizmirstiet atbalstīt savus mīļotos. Tas palīdzēs jums padarīt jūsu dzīvi laimīgāku.

Leave a Comment