Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 10. jūlija līdz 16. jūlijam: esiet gatavi sadalīt savu uzmanību

Pāvela Globas apskati vienmēr ir aktuāli, jo tie ir piepildīti ar veselo saprātu un noderīgiem padomiem visām Zvaigžņu zīmēm un visās dzīves jomās. Ir pienācis laiks uzzināt, kas mūs sagaida jūlija vidū.

Katru šīs nedēļas dienu centies veltīt ne tikai biznesam, bet arī saviem mīļajiem, pat ja šī joma no pirmā acu uzmetiena neprasa īpašu uzmanību. Eksperti sniedza arī dažus noderīgus ieteikumus, tāpēc jūs atradīsiet diezgan objektīvu un ļoti noderīgu apskatu nākamajām septiņām dienām.

Auns

Pirmdienas un otrdienas ir lieliskas dienas, lai darītu jebko, taču vislabāk ir bloķēt negatīvās emocijas sevī, lai jūs nenovērstu uzmanību no tā, kas jums sagādā prieku. Mīlestībā var pienākt “atkušņa” periods, taču nevajadzētu domāt, ka visas problēmas pazudīs pašas no sevis. Jums būs jāpieliek pūles. Tagad galvenais ir neuztvert visu teikto personīgi. Labāk atcerēties par pozitīvu emociju un enerģijas avotu meklējumiem. Auns var veltīt laiku sev un saviem mīļajiem, kā arī sagaidīt lielus panākumus darbā un biznesā.

Vērsis

Vērsis var sākt pakļauties spiedienam. Viņiem būs jauni darbi un raizes, taču tas liecinās, ka viņi ir uz pareizā ceļa. Pāvels Globa iesaka novērtēt savu darbu un savu laiku, nebaidoties prasīt atlīdzību par ieguldīto laiku un pūlēm. Iespējams, ka šonedēļ daudziem Vēršiem izdosies noskaidrot savu mērķi un atraisīt savu iekšējo potenciālu. Zvaigžņu un planētu enerģija būs ļoti radoša, tomēr ir iespēja savā adresē iegūt dažas asas piezīmes. Jums nav nepieciešams tos ignorēt. Labāk ieklausies citu viedokļos par savu cilvēku.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji kā bijušie

Lasi arī: Veiksmes numeroloģija: kā aprēķināt savu personīgo veiksmes kodu

Dvīņi

Darbā uzvarēs daudzi Dvīņi, taču būs arī nelielas, bet ārkārtīgi nepatīkamas problēmas. Tie var būt nemierīgi, taču  daži noderīgi padomi palīdzēs saglabāt mieru pat vissarežģītākajā situācijā. Saskarsmē ar tuviniekiem un dvēseles radiniekiem savstarpēja sapratne var atgriezties. Pāvels Globa uzskata, ka Dvīņiem nav jābaidās ļauties strīdiem un konfliktiem. Svarīgi būt pēc iespējas diplomātiskākam, jo ​​sava viedokļa aizstāvēšana var izraisīt nopietnus strīdus, šķiršanos, problēmas darbā un mājās. Ir svarīgi arī rūpēties par savu veselību.

Vēzis

Vēži šonedēļ  jutīs, ka viņu netikumi un vājības pazūd. Šis būs apziņas attīrīšanās laiks un ideāls periods, lai strādātu ar sevi – gan garīgi, gan fiziski. Liela cerība sestās maņas Vēžiem. Intuīcija palīdzēs viņiem izžūt no jebkuras sarežģītas situācijas. Tās spēks un atbilstība būs maksimāla. Tas nenozīmē, ka jūs vienmēr varat tikt galā ar problēmām viens. Droši varat lūgt palīdzību kolēģiem un mīļajiem. Jūs varat droši tērēt naudu personīgajam komfortam, ģimenei. Galvenais, lai neiegādātos kaut ko bezjēdzīgu un nevajadzīgu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment